Κώστας Αποστολάκης: «Είναι πολύ δύσκολο να μην τα... βουτήξεις στους καιρούς μας»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Είναι πολύ δύσκολο να μην τα... βουτήξεις στους καιρούς μας»

Στις 22 Φεβρουαρίου θα τον δούμε στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Μαζί τα φάγαμε», που βασίζεται στην κλασική ασπρόμαυρη «Η κυρία του κυρίου».

Ο Κώστας Αποστολάκης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για το αν και κατά πόσο τον επηρέασε το γεγονός ότι τον ρόλο είχε παίξει ο Ντίνος Ηλιόπουλος;

«Το σεβάστηκα, όπως ακριβώς έκανα όταν έπαιξα τον ρόλο του μεγάλου Αυλωνίτη στους "Γαμπρούς της Ευτυχίας". Από κει και πέρα, όμως, προσπάθησα να δω το ψυχικό του μέρος και να δώσω το δικό μου στίγμα στον ρόλο του Σωτηράκη, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα πρόσωπο λιγότερο κωμικό και περισσότερο τραγικό - όπως και κάθε άνθρωπος που γίνονται πράγματα ερήμην του».

Πόσο δύσκολο είναι να αντισταθεί κάποιος σήμερα στον χρηματισμό και να μην τα... βουτήξει;

«Είναι πολύ δύσκολο να μην τα... βουτήξεις στους καιρούς μας. Εάν έλεγες σε κάποιον πως θα πάρει 1 εκατ. χωρίς να το καταλάβει κανείς, εννοείται πως θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρετε, οι περισσότεροι που βρίζουν για την κατάσταση μας σήμερα είναι όσοι δεν πρόλαβαν να βάλουν και το δικό τους δάχτυλο στο μέλι, γιατί είναι στο γονίδιο του Έλληνα να εισπράττει χωρίς να δουλεύει», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved