Αγγελική Κοκαλίτσα: «Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσω αυτή τη δημοσιότητα»
Showbiz

Αγγελική Κοκαλίτσα: «Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσω αυτή τη δημοσιότητα»

Μπορεί να έφυγε νωρίς από το Survivor αφού ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε, ωστόσο εκείνη έχει ως όνειρο να συνεχίσει με κάποιο τρόπο να κάνει τηλεόραση, αν της δοθεί η ευκαιρία.

Ο λόγος για την πρώην μαχήτρια του Survivor 2 Αγγελική Κοκαλίτσα.

«Η αλήθεια είναι ότι μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσω αυτή τη δημοσιότητα, γιατί θα ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο της τηλεόρασης, αλλά με τον σωστό τρόπο και με τη σωστή καθοδήγηση. Όταν μπήκα όμως στο παιχνίδι στόχος μου δεν ήταν αυτός αλλά το να αποδείξω σε εμένα τις αθλητικές μου ικανότητες, γιατί εκεί συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι όπου είναι δύσκολη η διαβίωση λόγω των συνθηκών και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε αγωνίσματα τα οποία δεν έχεις κάνει ποτέ. Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Ένα άλλο πρόσωπο το οποίο έχει συζητηθεί πολύ από το «Survivor» είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εσύ πώς την είδες ως παίκτρια;

«Εγώ είχα πει από την αρχή ότι δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο. Η Κωνσταντίνο έκανε το εξής θετικό, μπήκε με χαμόγελο μες στο «Survivor», δεν πήγε να αποδείξει σε κανέναν τίποτα, πήγε καθαρά για να ζήσει αυτό το παιχνίδι, αυτό που ήθελα να κάνω κι εγώ. Κατάφερε, όπως βλέπουμε, σιγά σιγά και με τη στήριξη της ομάδας της που είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να ανταγωνίζεται παίκτριες από την αντίθετη ομάδα οι οποίες είχαν καλύτερη αθλητική ικανότητα από εκείνη. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι πραγματικά το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Η Κωνσταντίνα για εμένα αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει και μέχρι το τέλος», λέει η ίδια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved