Γιάννα Νταρίλη: Ερωτεύτηκε και συζεί με τον σύντροφό της
Showbiz

Γιάννα Νταρίλη: Ερωτεύτηκε και συζεί με τον σύντροφό της

Η Γιάννα Νταρίλη, η γυμνάστρια που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90, απολάμβανε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της, με το δικό της τηλεοπτικό κανάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και με την πρωινή εκπομπή για την Ομογένεια που παρουσίαζε.

Τώρα ζει την απόλυτη ευτυχία και στην προσωπική της ζωή, έχοντας στο πλευρό της τον γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Ψιψικα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Real.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό για την προώθηση προϊόντος της εταιρείας του που αφορά ρούχα υψηλής τεχνολογίας. Αμέσως δημιουργήθηκε ανάμεσα τους μία ιδιαίτερη χημεία, με έντονο το ερωτικό στοιχείο και έτσι δεν άργησαν να έρθουν πιο τότε είναι συνεχώς μαζί και μάλιστα εκείνος μετακόμισε οριστικά στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να είναι κοντά της.

Αλλωστε, ήθελε να κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα και στην αμερικανική αγορά και έτσι εγκαταστάθηκαν στην αμερικανική μεγαλούπολη απολαμβάνοντας την ευτυχία τους. Το ζευγάρι συνήθως επισκέπτεται μια φορά τον χρόνο την Ελλάδα, για να συναντήσει φίλους και συγγενείς. Η ζωή τους στην Αμερική είναι υπέροχη και η καθημερινότητα τους είναι γεμάτη από ωραίες στιγμές. Αγαπούν και οι δύο πολύ τη γυμναστική, ενώ τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα τους. Στενοί τους φίλοι υποστηρίζουν πως, αν και είναι πολύ δεμένοι και ερωτευμένοι, προς το παρόν δεν σκέφτονται. τον γάμο. Αλλωστε, μετά τη συγκατοίκηση τους σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης ζουν σαν παντρεμένοι και ένας γάμος δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα στη σχέση τους. Τους αρκεί που είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved