Τζομπανάκη: Η μόνιμη εγκατάσταση στην Νέα Υόρκη και ο αναγκαστικός αποχωρισμός από τον γιο της
Showbiz

Τζομπανάκη: Η μόνιμη εγκατάσταση στην Νέα Υόρκη και ο αναγκαστικός αποχωρισμός από τον γιο της

Μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός μετά τον γάμο της το 2016, με τον Γιάννη Βάλβη, ζει μόνιμα στην Αμερική.

«Από παιδί ήμουν τολμηρή. Η ζωή είναι συγκεκριμένης διάρκειας και έχεις ευθύνη προς τον εαυτό σου να τη ζήσεις χωρίς φόβο. Η απόφαση μου, έχοντας ήδη χτίσει κοινωνικούς και επαγγελματικούς δεσμούς δεκαετιών, μοιάζει εξωπραγματική, το ξέρω. Συνέδεσα τη ζωή μου με έναν σπάνιο, άνθρωπο σε ποιότητα και χαρακτήρα, τον άντρα μου, κι αυτό έγινε ο κύριος μοχλός της απόφασης μου. Ο Γιάννης ήρθε στην Αμερική στα 18 του, πριν από 36 χρόνια, για σπουδές. Είναι χημικός μηχανικός. Για χρόνια εργαζόταν ως επιστήμονας στα εργαστήρια μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και σήμερα μανατζάρει μια τέτοια μεγάλη εταιρεία. Κινείται μεταξύ Αμερικής Ασίας και Ευρώπης. Ο γάμος αυτός έγινε με συνείδηση και από τους δυο μας ότι βρήκαμε ο ένας στον άλλο έναν ιδανικό σύντροφο. Σε αυτή την αχανή χώρα το ταιριαστό ζευγάρωμα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι απαραίτητη αυτή η δύναμη, η οποία πηγάζει από τη δεμένη σχέση δύο ανθρώπων που ο ένας εκτιμά και στηρίζει τον άλλο, που η αγάπη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα, που ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος, ενώ ο σεβασμός παίζει με κεφαλαία γράμματα» τόνισε στην Real.

Το νέο της σπίτι είναι ένα λοφτ που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη στην καρδιά της Νέας Υόρκης. «Απέναντί μου βρίσκονται το Άγαλμα της Ελευθερίας και το λιμάνι της Νέας Υόρκης που είναι σημαντικό για εμένα, αφού μεγάλωσα στο λιμάνι των Χανίων, γέννημα-θρέμμα Κολομπίτισσα. Δίπλα ο ποταμός Χάντσον και από πάνω ένας ουρανός γεμάτος αεροπλάνα κι ελικόπτερα που έχουν πάρει τη θέση των αστεριών του αττικού και κρητικού ουρανού».

Το δυσκολότερο όλων μετά την εγκατάσταση της στην Αμερική ήταν ο αναγκαστικός αποχωρισμός της από τον μοναχογιό της Ορφέα. «Αυτό δεν διαχειρίζεται, αλλά ο γιος μου με αγαπά, δεν με χρειάζεται, ανήκει στη ζωή του, όχι σε εμένα. Δίκια μου είναι μόνο η ακατάλυτη αγάπη μου γι' αυτόν, όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει. Είναι πολύ έξυπνος, πολύ ώριμος, καλός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός. Ο Ορφέας είναι η κορυφαία σχέση μου με το αντρικό στοιχείο: είναι η τελειότητα. Μου λείπει απερίγραπτα η αγκαλιά του γιου μου»·. Το ίδιο, όμως της λείπει και η πατρίδα της. «Μου λείπει η Ελλάδα και με πονά η κατάσταση της. Μου λείπει η Κρήτη μου. Τη σκέφτομαι και δακρύζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved