Χρήστος Κάλοου: «Το εγκεφαλικό ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»
Showbiz

Χρήστος Κάλοου: «Το εγκεφαλικό ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»

Η καριέρα του Χρήστου Κάλοου φαίνεται να έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα...

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του ότι μετά το εγκεφαλικό που έπαθε σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία, η... χάρη του έφτασε μέχρι το καλύτερο θέατρο της Αγγλίας...

«Με πήραν με οντισιόν και έπαιξα στην παράσταση «Sunset at the villa Thalia», στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας, δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, όπως η βραβευμένη Ελίζαμπεθ Μαγκόβερ. Το λέω με περηφάνια πως αυτή είναι έως τώρα η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Οσο για το εγκεφαλικό, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και μου έχει αφήσει ένα κινητικό πρόβλημα, που για τους σπουδαίους Αγγλους θεατρανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα, μόνο πρόβλημα δεν ήταν. Το ξέρεις ότι στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας είδα να παίζει ένας τυφλός ηθοποιός και άλλος ένας πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο; Πού να τα δεις αυτά εδώ...», λέει στην espresso.

Όσο για το θα έπαιρνε ξανά μέρος στη Eurovision;
«Σαν τρελός! Θα ήθελα να βρεθεί ένα καλό τραγούδι και να το τραγουδήσουμε εγώ, ο Τάκης Μπινιάρης, ο Γιάννης Δημητράς και ο Κώστας Μπίγαλης. Είναι η τετράδα που ήμασταν μαζί στο «Jesus Christ Super Star» και όλοι μας έχουμε ξαναπάρει μέρος στον διαγωνισμό, καθένας μόνος του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved