Αραβανή: Τι απαντά σε όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια»;
Showbiz

Αραβανή: Τι απαντά σε όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια»;

Διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της μιας και οι μετοχές της έχουν χτυπήσει κόκκινο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Μετά την άψογη παρουσίαση του «My Style Rocks», η Ευαγγελία Αραβανή ανέλαβε το τιμόνι του DWTS 6.
Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real για το αν ενοχλείται από τα κακεντρεχή σχόλια ενώ απάντησε και όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια».

Τι πιο κακεντρεχές έχουν γράψει για σένα που σε ενόχλησε;
«Ειλικρινά, δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Ο,τι και αν γραφτεί όμως, δεν το αφήνω να με επηρεάσει ή τουλάχιστον προσπαθώ. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου, ξέρουν την αλήθεια και αυτό μου φτάνει. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω»

Το ότι είσαι «κόπια της Ζέτας Μακρυπούλια», που γράφτηκε, σε επηρέασε;

Κατ' αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής, διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Επίσης, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να αντιγράψω κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια αξιόλογη παρουσιάστρια και ηθοποιός που εκτιμώ πολύ και έχει μια πολύ σημαντική πορεία στον χώρο αυτό. Ως Ευαγγελία, όμως, εγώ θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σωστά τη δουλειά μου και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved