Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αποφάσισα να ξαναπιάσω το νήμα από την αρχή»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αποφάσισα να ξαναπιάσω το νήμα από την αρχή»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δίνει τις δικές της μάχες ενάντια στον χρόνο, στον φόβο και στο έντονα ανταγωνιστικό κλίμα που επικρατεί στον χώρο της, δημιουργώντας.

Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η νέα της μουσική παράσταση, «Οντισιόν» που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες

Τι ήταν εκείνο που την οδήγησε στην απόφαση να μεταμορφώσει τη φετινή μουσική της παράσταση σε μια «Οντισιόν»;
«Ολες οι παραστάσεις μου προκύπτουν από εσωτερική ανάγκη. Οταν περνάω περιόδους που ψάχνομαι, έχω διάφορες αναζητήσεις, αυτό όλο παίρνει μορφή μέσα από ένα νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα. Οσον αφορά στη συγκεκριμένη παράσταση, προέκυψε από μια έντονη κατάσταση που βίωνα εδώ και πολύ καιρό. Υπήρχε μέσα μου μια αναστάτωση, ένιωθα ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις άρχισαν ξαφνικά να ζορίζουν. Ομολογώ ότι είχα αρχίσει να χάνω λίγο την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, να φοβάμαι παραπάνω απ' ό,τι παλιότερα να ρισκάρω. Πιθανόν όλο αυτό προέκυψε από το γεγονός ότι μεγαλώνω. Ομως δεν ήθελα να επιτρέψω στην ανασφάλεια και στον φόβο να με κυριεύσουν. Γι' αυτό και αποφάσισα να ξαναπιάσω το νήμα από την αρχή, για να θυμηθώ ποιοι ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στη λαχτάρα για το τραγούδι, τι συνάντησα στον δρόμο μου, πόσες φορές φοβήθηκα και πώς βρήκα τη δύναμη να το ξεπεράσω. Ολη αυτή η διαδικασία με οδήγησε στη δημιουργία αυτής της παράστασης»

Τι θα δει και τι θα ακούσει, λοιπόν, το κοινό στη δική της «Οντισιόν» ;
«Θα παρακολουθήσει τη μέχρι τώρα πορεία μου στο τραγούδι δοσμένη με μια ευχάριστη διάθεση, με σκοπό να επικοινωνήσουμε, να γελάσουμε, να θυμηθούμε και με αφορμή τη δική μου αναδρομή να κάνει και ο κόσμος μια αναδρομή στη δική του ζωή. Και κυρίως να θυμηθούμε όλοι τα παιδικά μας χρόνια και το πόσο αυθόρμητα συνέβαιναν όλα τότε. Το δεύτερο μέρος της παράστασης είναι λαϊκό, με τραγούδια που πολύ έχω αγαπήσει. Αυτό είναι το δικό μου δώρο στον κόσμο που προηγουμένως έχει περπατήσει στα δικά μου μονοπάτια, θα ήθελα να αποτελέσει αυτό το πρόγραμμα μια νέα αφετηρία για τη ζωή μου, το έχω πολλή ανάγκη», λέει η τραγουδίστρια στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved