Μαρίνα Ρίζου: «Φοβάμαι τη μοναξιά. Τη μοναχικότητα την επιζητώ»
Showbiz

Μαρίνα Ρίζου: «Φοβάμαι τη μοναξιά. Τη μοναχικότητα την επιζητώ»

Μπορεί να φοβάται την μοναξιά, αλλά όχι και την μοναχικότητα, την οποία πολλές φορές επιζητά.

Αυτόν τον καιρό ακούει συνεχώς το «Αδιάκοπα» και το «Καταφύγιο» του Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και το «Αμφιβολία» του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη και της Μαρίας Παπαγεωργίου. Υπάρχει, όμως, και ένα δικό της τραγούδι που ξεχωρίζει.

«Το πιο προσωπικό και αγαπημένο μου είναι το "Πάμε μια βόλτα". Τραγούδι που γράφτηκε σε βαθύ σκοτάδι, ωστόσο». Δεν ξεχωρίζει τα είδη μουσικής και δεν έχει ανασφάλεια ως προς το να ανήκει σε κάποιο. «Δεν πιστεύω στα είδη, πιστεύω στους δημιουργούς και στις προσωπικότητες τους. Γι’ αυτό και δεν κατηγοριοποίησα ποτέ μέσα μου αυτούς που αγαπούσα και αγαπώ καλλιτεχνικά. Ο καθένας είναι κατηγορία από μόνος του».

Πάντα υπενθυμίζει στον εαυτό της να... ζει, αποφεύγει τη μιζέρια και δεν της αρέσει να μένει μουδιασμένη στον καναπέ. «Όταν έχω χρήματα, πάω κανένα ταξίδι. Κατά τα άλλα,, αγαπάω το φαγητό, το σινεμά, ίο θέατρο και τις παρέες σε σπίτια με φίλους και ωραίες κουβέντες». «Φοβάμαι τη μοναξιά. Τη μοναχικότητα την επιζητώ. Συνδέεται με πληρότητα και ησυχία. Η άλλη είναι σκοτάδι σκέτο. Άσχημο πράγμα».

Όσο για το τι άλλο ετοιμάζει; «θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι μετά το Πάσχα σε στίχους βίκους μου και μουσική του Κωστή Μαραβέγια, Ανυπομονώ γι' αυτό. Σέβομαι και αγαπάω πολύ τον Κωστή» είπε η Μαρίνα Ρίζου στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved