Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Τώρα πρέπει να με μάθετε και... ασόβαρο»
Showbiz

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Τώρα πρέπει να με μάθετε και... ασόβαρο»

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έκανε ένα… μικρό πέρασμα από το Dancing with the stars. Δυστυχώς για εκείνον, ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να χορεύει στο show του ΑΝΤ1.

-Ξεχωρίσατε κάποιους από τους συμπαίκτες σας;

«Τα γνώρισα τα παιδιά, είδα μπροστά μου παγκόσμιο πρωταθλητή, είδα ολυμπιονίκες και νιώθω σεβασμό απέναντι τους. Δύο ολυμπιονίκες κι έναν παγκόσμιο πρωταθλητή μέσα στο σόου. Ήξερα την Ευρυδίκη (Βαλαβάνη), τη Μαρία Κορινθίου, τον Ανθιμο (Ανανιάδη) δεν τον ήξερα, τώρα τον γνώρισα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχετε κάνει μαθήματα χορού, είχατε ξαναχορέψει;

«Έχω κάνει στο θέατρο, όταν χρειάζεται να χορέψω, κινησιολογικά, εννοείται ότι δεν είμαι χορευτής, αλλά κανείς δεν είναι χορευτής. Όλοι πήγαμε για να διασκεδάσουμε τον κόσμο, βεβαίως και για τον καλό σκοπό του σόου, που είναι ο φιλανθρωπικός. Από εκεί και πέρα θα το συζητήσουμε, θα το διασκεδάσουμε, θα το ευχαριστηθούμε, θα γελάσουμε, θα χαρούμε...»

-Είστε ένας σοβαρός ή καλύτερα αυστηρός στις επιλογές του καλλιτέχνης, με μεγάλη πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

«Τώρα πρέπει να με μάθετε και... ασόβαρο. (Γέλια.) Αστειεύομαι, όμως θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να παραείμαι σοβαρός. Εδώ είναι ένα σόου που το χάρηκα, επειδή για πρώτη φορά στη ζωή μου συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. Εχω παίξει κωμωδία στο θέατρο, αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Ο συνδυασμός με το σκοπό που γίνεται είναι μια χαρά.»

-Παρακολουθούσατε στο παρελθόν τέτοιου είδους εκπομπές;

«Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ, μόνο αν κάνω ζάπινγκ και δω λίγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν παρακολουθώ εγώ, δεν πρέπει να παίζονται. Δεν το λέω με την έννοια αυτή. Το κάθε πρόγραμμα έχει το σκοπό και τη χαρά του, απλώς εμένα δεν ήταν μέσα στα δικά μου προγράμματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved