Έλενα Αρμάο: «Σαν παιδί δεν δέχτηκα ρατσισμό για το χρώμα μου αλλά η κόρη μου…»
Showbiz

Έλενα Αρμάο: «Σαν παιδί δεν δέχτηκα ρατσισμό για το χρώμα μου αλλά η κόρη μου…»

Η Έλενα Αρμάο μίλησε για τον γάμο της με τον Μπο, τα ρατσιστικά σχόλια και τη ζωή στην Ελλάδα με το παιδί της.

Στο «Voice» σε γνωρίσαμε για πρώτη φορά, αν και ασχολείσαι πολλά χρόνια με το τραγούδι...

Ασχολούμαι με το τραγούδι περίπου είκοσι χρόνια και είναι η ζωή μου ολόκληρη. Μ’ αυτό αναπνέω. Γεννήθηκα μέσα στη μουσική, από δυο μουσικές οικογένειες. Από μικρό παιδί είχα όνειρο ο κόσμος να ακούει την φωνή της ψυχή μου.

Στη ζωή σου έχεις κάνει έναν γάμο αλλά και ένα παιδί με έναν άντρα που δεν παντρεύτηκες...

Έκανα έναν γάμο με έναν άνθρωπο που αγαπούσα πάρα πολύ. Και είναι ο Βο όλοι πια το ξέρουν. Αν δεν τον αγαπούσα, δεν θα είχα φτάσει μέχρι εκεί. Ήμασταν σε μικρή ηλικία, όπως υποστηρίζει κι εκείνος. Γίνανε διάφορα πράγματα, στα οποία ποτέ δεν θέλω να σχολιάσω. Χρειάζεται πολλή αγάπη για ν' αντέξεις έναν άνθρωπο . στη ζωή σου, κι εμείς ήμασταν πολύ ανώριμοι για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγάπης.

Ή δεν είχατε να δώσετε αγάπη;

Ίσως δεν είχαμε να δώσουμε ποιοτική αγάπη πιστεύω. Κάποια φορά, όλα φαντάζουν πολύ όμορφα. Κι ιδιαίτερα μέσα σ' αυτό τον χώρο, όπου βρισκόμασταν και οι δύο. Ήταν όλα λαμπερά, ωραία και καλά. Όταν όμως πηγαίνεις στο σπίτι, έχεις ν’ αντιμετωπίσεις άλλα θέματα. Δεν είχαμε την κατάλληλη ωριμότητα για να τα αντιμετωπίσουμε.

Έρχεται στη ζωή σου ένας δεύτερος γάμος;

Έρχεται στη ζωή μου ένα παιδί χωρίς γάμο. Σε μια στιγμή που έκανα βήματα για να κτίσω αυτό που αγαπάω βρέθηκα ανάμεσα στο να κάνω το παιδί ή καριέρα. Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη. Το παιδί. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη μου καριέρα.

Για να μεγαλώσεις το παιδί, ξαναφήνεις πίσω την καριέρα. Το μεγαλώνεις μόνη σου;

Ναι. Ήταν μια περίεργη κατάσταση που συνέβη στη ζωή μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Η μικρή έπρεπε να έρθει σε μένα. Την είχα ζητήσει ένα χρόνο πριν. Είχα κάνει ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ και στην Αγία Ειρήνη και η Ειρήνη- Ραφαέλα ήρθε ακριβώς την ημερομηνία που ζήτησα. Με την παιδική μου φίλη κάναμε πάντα όνειρα τα παιδιά μας να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, κι έτσι έγινε. Ήρθε την ημέρα της γιορτής της Αγίας Ειρήνης και του Αγίου Ραφαήλ που είναι μεταφερόμενη γιορτή και Ειρήνη λένε τη μητέρα μου και Ραφαήλ τον πατέρα μου.

Εσύ πως ζεις όλον αυτό τον καιρό;

Είμαι πολυπράγμων. Μπορώ να κάνω κάποια αντρικά πράγματα και κάποια πολύ γυναικεία. Κάνω εκμαγεία, φτιάχνω μάσκες για ταινίες. Έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Πέρα από τη μουσική, όλα αυτά γινόταν παράλληλα. Από μικρή είχα πάρα πολλά ενδιαφέροντα. Σε τέτοιους καιρούς λοιπόν, όλα αυτά μου φάνηκαν χρήσιμα, με βοήθησαν. Έχω γίνει επιχειρηματίας

Πώς είναι να ζεις στην Ελλάδα, μια χώρα που φημίζεται για τον ρατσισμό της;

Θα σου εξηγήσω, γιατί το ζω με το παιδί μου. Σαν παιδί εγώ, στα δικά μου χρόνια, δεν είχα αντιμετωπίσει ρατσισμό. Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που γινόμαστε αγκαλιά για όλους. Τώρα έχουν γίνει διάφορα και βγήκαν προβλήματα που ανέκαθεν υπήρχαν. Τα τελευταία πέντε χρόνια το βλέπω, γιατί και η Ρενάτα είναι έγχρωμη. Είναι σοκολατένια. Το είδα στις κούνιες, στο σχολείο. Αλλά την έχω επανδρώσει πολύ καλά και το αντιμετωπίζει από μόνη της. Σε ηλικία δύο χρονών κάποιο παιδί την ρώτησε γιατί είναι μαύρη. Στη γλώσσα μας, δεν υπάρχει το μαύρο παρά μόνο σαν χρώμα στα ρούχα. Είναι σοκολατένια, είναι καφέ. Η Ρενάτα λοιπόν γύρισε και τον ρώτησε "Εσύ γιατί είσαι άσπρος;"». Μια παιδική απάντηση με πάρα πολύ νόημα».

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved