Νικολούλη:«Η απώλεια λαβώνει, πληγώνει, πονάει, αλλά παράλληλα δημιουργεί και μια ασπίδα προστασίας»
Showbiz

Νικολούλη:«Η απώλεια λαβώνει, πληγώνει, πονάει, αλλά παράλληλα δημιουργεί και μια ασπίδα προστασίας»

Για τις απώλειες της ζωής της, τις μεταφυσικές της ανησυχίες αλλά και για τον μονάκριβο γιο της μιλάει η Αγγελική Νικολούλη... 

Σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης; Τι θεωρείτε ανταγωνισμό κατά την άποψή σας;

Με ενδιαφέρουν ως επαγγελματία που εργάζεται στην ιδιωτική τηλεόραση, η οποία έχει κι αυτή επηρεαστεί βαθιά από την κρίση. Από την πλευρά μου θέλω να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά μου, χωρίς όμως να έχω οδηγό τον ανταγωνισμό και τα νούμερα.

Πώς λειτουργούν οι αλλαγές στη ζωή σας;

Είμαι οπαδός των αλλαγών, γιατί οτιδήποτε δεν εξελίσσεται και μένει στάσιμο είναι κάτι που με κουράζει. Ακολουθώ το σήμερα και δημιουργώ για το αύριο. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε μια κατάσταση ρουτίνας, όπου όλα κινούνται στους ίδιους, μονότονους ρυθμούς.

Η απώλεια ξεπερνιέται ποτέ;

Λαβώνει, πληγώνει, πονάει, αλλά παράλληλα δημιουργεί και μια ασπίδα προστασίας. Το σημαντικό είναι να την αποδεχθείς την κατάλληλη στιγμή, αν θες να κρατήσεις σε μια ισορροπία το μυαλό και την ψυχή σου.

Εχετε μεταφυσικές ανησυχίες;

Θα έλεγα ότι διατηρώ καλή σχέση με αυτό που αποκαλούμε «μεταφυσικό» και οφείλεται στην έντονη διαίσθηση που έχω από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου. Εχουν συμβεί πολλά περιστατικά που με έχουν οδηγήσει σε σωστή κατεύθυνση. Αν αρχίσω να τα διηγούμαι, δεν θα πιστεύετε στ' αυτιά σας...

Έχετε καταλήξει, δηλαδή, στο ότι υπάρχει τελικά Θεός;

Σε Αυτόν πιστεύω, προσεύχομαι και ζητώ προστασία και φώτιση, τόσο για μένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ.

Πώς αισθάνεστε με την απόφαση του γιου σας να εγκατασταθεί στο εξωτερικό; Είστε από τις μητέρες που αγωνιούν;

Δεν ανησύχησα όταν μου ανακοίνωσε την απόφασή του, γιατί ξέρω τον χαρακτήρα του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά φροντίζω να είμαι και δίπλα του, όποτε με χρειαστεί. Δεν είμαι από τις Ελληνίδες μητέρες που θέλουν κολλημένα πάνω τους τα αγόρια και τα υποχρεώνουν να χορεύουν στους ρυθμούς που τους χτυπάνε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Να μάθουμε να ακούμε τα «θέλω» τους και όχι να τους επιβάλουμε τα «πρέπει» μας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved