Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει: «Θα ήθελα άμεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Ένα παιδάκι είναι ευλογία»
Showbiz

Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει: «Θα ήθελα άμεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Ένα παιδάκι είναι ευλογία»

Ο γοητευτικός Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποφασίσει ότι θέλει να γίνει πατέρας και ότι θα καλοδεχθεί ένα παιδί, οποιαδήποτε στιγμή κι αν έρθει: «Τα παιδιά τα λατρεύω! Θα ήθελα άμεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Ενα παιδάκι είναι ευλογία». 

Οσο για τη δική του μητέρα, την κυρία Ευαγγελία, παραδέχεται ότι ουκ ολίγες φορές του έχει εκδηλώσει την επιθυμία να γίνει γρήγορα γιαγιά: «Οπως όλες οι μαμάδες, θέλει και η δική μου ένα εγγόνι! Βέβαια, δεν με πιέζει, γιατί ξέρει ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά το θέλει. Φοβάται ότι, αν με πιέσει και κάνω μια λάθος κίνηση, μπορεί να της το "χτυπάω". Οπότε, μου λέει τη γνώμη της αλλά με αφήνει να αποφασίσω εγώ».
Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι το μυστικό για να βγει ένα παιδί σωστό στην κοινωνία εί-ναι οι βάσεις που θα πάρει από την οικογέ-νεια του: «Η μητέρα μου μου έλεγε "μακριά από το μόντελινγκ". Αυτή είναι η δουλειά της μάνας. Δεν είναι να σου λέει "παιδί μου, είσαι Θεός, γίνε μοντέλο". Αυτό εμένα με κράτησε προσγειωμένο. Δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με την ιδέα του μόντελινγκ, της άρεσε, όμως, όταν άρχισε να με βλέπει στα σίριαλ. Εκεί με πήραν πιο πολύ στα σοβαρά», αποκαλύπτει ο Γιάννης Σπαλιάρας στην Real.
Το μεγάλο του παράπονο, ωστόσο, είναι ότι ο πατέρας του έφυγε αρκετά γρήγορα και δεν πρόλαβε να τον καμαρώσει σε πολλά ακόμη:

«Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να με καμαρώσει στο Survivor. Ηταν δύσκολο κι εγώ δεν γνώριζα ότι ο κόσμος έξω με αγαπάει. Αν το γνώριζα, θα ήταν πιο εύκολο. Αυτή η τακτική με είχε οδηγήσει λίγο στην απομόνωση και ήταν πολύ δύσκολο. Εκτιμήθηκε όμως η συμπεριφορά μου, έχω πάρει πιο πολλή αγάπη από όλους. Από παιδιά πέντε χρόνων μέχρι μεγάλοι άνθρωποι στον δρόμο με αγκαλιάζουν. Ο,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί. Είκοσι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αυτό που ζω από το Survivor και μετά είναι μοναδικό και συγκινητικό. Γιατί άλλο να σου λένε μπράβο για τους κοιλιακούς σου και άλλο να σου, λένε μπράβο για τον χαρακτήρα σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved