Γιάννης Βούρος: Αποκάλυψε πως έμαθε ο πατέρας του ότι σπουδάζει υποκριτκή
Showbiz

Γιάννης Βούρος: Αποκάλυψε πως έμαθε ο πατέρας του ότι σπουδάζει υποκριτκή

Ο Γιάννης Βούρος σπούδαζε υποκριτική κρυφά από την οικογένεια του. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που το έμαθε ο πατέρας του και την αντίδραση του.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας σας;

«Δούλευε στην Ολυμπιακή. Κανείς στην οικογένεια δεν είχε σχέση με τα καλλιτεχνικά. Μάλιστα, με... έσπρωχνε να γίνω πιλότος, κάτι το οποίο με γοήτευε και το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αλώστε, μέχρι που τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο δεν είχα στο μυαλό μου το θέατρο»

Αλήθεια; Και πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με αυτό;

«Έπαιρνα μέρος στις παραστάσεις του σχολείου κάνοντας σκηνικά, κοστούμια. Κάποια στιγμή αρρώστησε ο πρωταγωνιστής της σχολικής παράστασης και ανέβηκα στη σκηνή για να αντικαταστήσω τον συμμαθητή μου, καθώς μάθαινα εύκολα τα λόγια. Στη συνέχεια, και αφού τελείωσα δημοσιογραφία, είπα να δώσω εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού και στου Κάρολου Κουν και πέρασα και στις δύο με υποτροφία. Τελικά, προτίμησα του Εθνικού. Μέχρι τότε είχα ασχοληθεί ενεργά με το πολιτικό ρεπορτάζ στη Βουλή, στην εφημερίδα «Αθηναϊκή», μετά έκανα οικονομικό στην «Ημερησία», στη συνέχεια αθλητικά...»

Φαντάζομαι τις αντιδράσεις του πατέρα σας όταν του ανακοινώσατε ότι τα εγκαταλείπετε όλα για να γίνετε ηθοποιός...

«Δεν του άρεσε καθόλου, όμως έχω να σας αφηγηθώ ένα αστείο περιστατικό... Υστέρα από ενάμιση μήνα που φοιτούσα κρυφά στη σχολή του Εθνικού, πήραν τηλέφωνο στο σπίτι. Εγώ έλειπα και το σήκωσε ο πατέρας μου. Του είπαν λοιπόν: «Κύριε Βούρο, περάστε να συμπληρώσετε τα χαρτιά για την υποτροφία σας, γιατί εκπνέει η προθεσμία». Ε, το βράδυ που επέστρεψα μου είπε: «Τόσο πολύ σου αρέσει, που θα σπούδαζες κάτι κρυφά;» Του απάντησα ότι δεν ήξερα αν θα συνέχιζα να το κάνω κρυφά για 3-4 χρόνια ακόμα, αλλά σίγουρα ότι με ενδιέφερε η υποκριτική, κι εκείνος μου έδωσε την ευχή του» είπε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved