Η Νικολούλη αποκαλύπτει πως ο σκηνοθέτης γιος της θα κάνει ταινία στον κινηματογράφο το βιβλίο της!

Η Νικολούλη αποκαλύπτει πως ο σκηνοθέτης γιος της θα κάνει ταινία στον κινηματογράφο το βιβλίο της!

Η Αγγελική Νικολούλη διαπρέπει στον κόσμο της έρευνας εξιχνιάζοντας άγρια εγκλήματα και γράφοντας βιβλία γι' αυτά, ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης κατακτά τον κόσμο του Χόλιγουντ ως σκηνοθέτης στην Αμερική και μαζί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία καταιγιστική περιπέτεια... Η αγαπημένη δημοσιογράφος λοιπόν αποκαλύπτει πως σκοπεύει να συνεργαστεί με τον γιο της για μία ταινία ενώ μιλάει και για όλα εκείνα που μπορούν να τη λυγίσουν και να την κάνουν να κλάψει! 

Περιμένατε ότι το αναγνωστικό κοινό θα αγκάλιαζε με τόση θέρμη τα βιβλία σας;

Η αποδοχή του κοινού ήταν και είναι τιμητική και συγκινητική. Πιστεύω πως η αλήθεια που υπάρχει και στα τρία βιβλία μου, μαζί με την κατάθεση της ψυχής μου, κάνει τον κόσμο να τα αγαπήσει. Είναι ένας κύκλος αληθινών ιστοριών που έχω ερευνήσει και δείχνουν ανάγλυφα το προφίλ του εγκλήματος στη χώρα μας. Συνεχίζω και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το τέταρτο βιβλίο μου.

Είχατε εκφράσει την επιθυμία να μεταφέρετε κάποιο βιβλίο σας στον κινηματογράφο. Το σκέφτεστε ακόμη;

Δεν έμεινα μόνο στη σκέψη. Προχωρήσαμε. Με τη βοήθεια του γιου μου, που είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου στην Αμερική, άνοιξε ήδη ένας άλλος δρόμος.

Αν γίνει η ταινία, θα τολμούσατε να πείραμα τιστείτε και με την υποκριτική, αναλαμβάνοντας κάποιον ρόλο;

Μου το πρότειναν ήδη, αλλά απάντησα αρνητικά.

Θα σας ενδιέφερε η ενεργή ενασχόληση με την πολιτική;
Στο παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να με δουν να σηκώνω την πολιτική τους σημαία και να κατέβω σε εκλογές. Τη μια με έβλεπα υποψήφια στην Ηλεία και την άλλη στη Β' Αθηνών. Τα μάθαινα όλα αυτά από δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: δεν κάνω εγώ για την πολιτική.

Είστε λίγο αυστηρή με τον εαυτό σας;

Οσο δεν φαντάζεστε. Με περνάω τακτικά από... αξονική, με μαλώνω και με συνετίζω.

Τι θα μπορούσε να σας κάνει να κλάψετε;

Πολλά. Μια ευαίσθητη ταινία, μια μάνα που υποφέρει, ένα πληγωμένο από την αδιαφορία όλων γεροντάκι, το λυπημένο βλέμμα ενός παιδιού, ακόμη κι ενός ζώου.

Και τι εύχεστε να σας φέρει το μέλλον;

Θέλω να είμαι γερή και να χαμογελάω πάντα.

Πηγή: Real

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY