Η Κόνυ Μεταξά μιλάει για τη συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της Νίκο Τζιούφα
Showbiz

Η Κόνυ Μεταξά μιλάει για τη συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της Νίκο Τζιούφα

Τη μια στιγμή μάθαμε ότι η Κόνυ Μεταξά είναι ερωτευμένη και την άλλη, πριν καν προλάβουμε να πληροφορηθούμε την ταυτότητα του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, το ζευγάρι ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη. 

Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια δείχνει ενθουσιασμένη με τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της αλλά και για τον σύντροφο της Νίκο Τζιούφα, ο οποίος είναι event manager και βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και λίγο καιρό. «Ναι, είμαι ερωτευμένη. Εχω βρει το άτομο που με κάνει να νιώθω σίγουρη για τα συναισθήματα μου. Αυτό που με έχει ενθουσιάσει σε αυτή τη σχέση είναι ότι ταυτόχρονα αισθάνομαι ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος», αποκαλύπτει στη Real η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά.
Η ίδια μιλά για τη μετακόμιση-εξπρές που έκανε με τον σύντροφό της όταν πήραν οριστικά την απόφαση να ζήσουν μαζί. «Την απόφαση την πήραμε πολύ φυσικά, χωρίς πολλή συζήτηση. Απλώς έγινε!», εξομολογείται η ίδια με αφοπλιστικό αυθορμητισμό και συνεχίζει μιλώντας για την καθημερινότητα της με το άλλο της μισό: «Λόγω δουλειάς δεν βρισκόμαστε πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, οπότε είναι ωραίο όταν μαζευόμαστε το βράδυ και μαγειρεύουμε, χαλαρώνουμε και λέμε τα νέα μας. Είναι εξαιρετικός συγκάτοικος και βοηθάει πολύ σε όλες τις δουλειές εντός και εκτός σπιτιού».
Ποιες όμως είναι οι ισορροπίες στη σχέση τους και τι ρόλο παίζει ανάμεσα τους η ζήλια; «Σχέση χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχει κατανόηση και από τους δύο γιατί και εκείνος έχει αντίστοιχα ωράρια», λέει η Κόνυ. Αν και με τον αγαπημένο της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους σχετικά νωρίς ο γάμος φαντάζει να είναι προοπτική που δεν τους αφορά -προς το παρόν τουλάχιστον-, όπως και η ίδια παραδέχεται: «Αυτή τη στιγμή ο γάμος είναι κάτι πολύ μακρινό για εμάς. Ακούγεται "κλισέ", αλλά προτεραιότητα έχει η δουλειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved