Με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στην Τουλούμ του Μεξικό
Showbiz

Με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στην Τουλούμ του Μεξικό

Οι ακόλουθοι του top model Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο Instagram ζουν το μεξικανικό καλοκαίρι τους καθώς η καλλονή από τη Βραζιλία φωτογραφίζεται στο τουριστικό θέρετρο του Μεξικό.

Η Αμπρόσιο που πλέον έχει αφήσει πίσω της την εταιρία Victoria's Secret βρέθηκε στην Τουλούμ με τις φίλες της και τα 9 εκατομμύρια followers της ήδη έχουν αναπαράγει τις αναρτήσεις της ως viral αποδείξεις ενός ταξιδιού που αξίζει να κάνουν.

Γιατί όλοι μιλάνε για την Τουλούμ

Η Τούλουμ είναι μια από τις τελευταίες πόλεις που έκτισαν οι Μάγιας στο Μεξικό και φιγουράρει στη λίστα με τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η πόλη άκμασε μεταξύ του 13ου και του 15ου αιώνα και κατάφερε να επιβιώσει 70 χρόνια μετά την κατάκτηση του Μεξικό από τους Ισπανούς.

Οι τότε ανίατες ασθένειες, που ήρθαν στο Μεξικό από τους ισπανούς κατακτητές, θεωρούνται η αιτία του αφανισμού της πόλης.

Σήμερα η Τουλούμ, μία από τις καλύτερα διατηρημένες παράκτιες πόλεις των Μάγιας με την αρχιτεκτονική της να υπενθυμίζει την ιστορία της είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved