Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Έχω μεγαλώσει μέσα στο θέατρο»
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Έχω μεγαλώσει μέσα στο θέατρο»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο πριν από αρκετά χρόνια σκηνοθετώντας τη χορευτική παράσταση «Inside Us», μια άρτια και ευρωπαϊκού επιπέδου δουλειά. Πώς είχε αντιδράσει τότε η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη;

«Είχα την ιδέα να κάνω κάτι παντρεύοντας το συναίσθημα με τη λογική, και ο καλύτερος τρόπος για να το εκφράσω ήταν μέσα από τον χορό. Η μουσική δημιουργήθηκε ειδικά για την παράσταση, βρήκα τη χορογράφο και στήσαμε μια πολύ ωραία παράσταση μετά από τρείς μήνες δουλειάς. Οι γονείς μου ήταν θετικοί στην πρόκληση και πάντα με ενθάρρυναν στις πρωτοβουλίες μου. Τους είχα μάλιστα απαγορεύσει να έρθουν να δουν τις πρόβες για να μη με ποτέ. Ήθελα να είναι εξ ολοκλήρου δική μου δουλειά. Όλη αυτή η προετοιμασία με συνεπήρε, καθώς έχω μεγαλώσει, άλλωστε, μέσα στο θέατρο» τόνισε στο Θέμα People.

-Δηλαδή ακολουθούσες τη μητέρα σου στη δουλειά της;

«Με έπαιρνε παντού μαζί της, στο θέατρο, στα καμαρίνια, ακόμη και στις περιοδείες. Μου άρεσε που ήταν αντιφατική. Ήταν λαμπερή, αλλά, συγχρόνως, και απλή, κάτι που παρατηρούσα από παιδί. Βέβαια θυμάμαι και άλλα από τα παιδικά μου χρόνια. Χαρακτηριστική, τα βράδια όπου οι γονείς μου είχαν βγει, εγώ την έβλεπα στην τηλεόραση, στις γνωστές ταινίες, να κλαίει, να της φέρονται άσχημα και να υποφέρει. Υπέφερα και εγώ μαζί της και περίμενα υπομονετικά να επιστρέψουν για να δω ότι είναι καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved