Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός στο σήριαλ»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός στο σήριαλ»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φέτος ασχολείται μόνο με την παρουσίαση. 

Η συμμετοχή σε σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση και τι λέει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έγινε ηθοποιός;

Η συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές σου έχει λείψει;

«Ο,τι έχει να κάνει με σίριαλ δεν με απασχόλησε πάρα πολύ - ούτε στο παρελθόν. Και πριν μπει η παρουσίαση στη ζωή μου δούλευα στο θέατρο. Σαφέστατα και θα μου άρεσε να προκύψει μία ωραία τηλεοπτική σειρά, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Θα σου πω ότι μου λείπει το θέατρο και ελπίζω του χρόνου να επανέλθω, ήδη συζητάω πράγματα για του χρόνου!»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πως σου φαίνεται σε ρόλο ηθοποιού στο σίριαλ «Τατουάζ»;

«Τον είδα και νομίζω ότι ήταν πολύ καλός και σωστός. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά με την υποκριτική. Χαίρομαι πολύ γι' αυτή την έκβαση, ο Γιώργος αποδεικνύει ότι δεν παίρνει τυχαία αποφάσεις. Έχει ένα φυσικό ταλέντο και θεωρώ ότι στο μέλλον, σε επόμενα επεισόδια, θα εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο»

Κεφάλαιο Instagram! Σου αρέσει το παιχνίδι που γίνεται στα social media;

«Το Instagram μου αρέσει πολύ, απολαμβάνω την επικοινωνία μου με τον κόσμο εκεί, ασχολούμαι πολύ. Προσέχω πολύ τι ανεβάζω, προσέχω το προφίλ μου, τίποτα δεν γίνεται αψήφιστα και τυχαία. Το γεγονός ότι έχει ανταπόκριση με χαροποιεί πολύ. Δεν είμαι, βέβαια, από εκείνες που μπαίνουν συνεχώς για να δουν πόσα likes έχουν, πόσα σχόλια, σε αυτό το κομμάτι είμαι πιο χαλαρή» εξήγησε στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved