Η Πήχου μιλάει για το όνειρο του συντρόφου της που έφυγε από τη ζωή και τη φιλία με τον Οροκλό
Showbiz

Η Πήχου μιλάει για το όνειρο του συντρόφου της που έφυγε από τη ζωή και τη φιλία με τον Οροκλό

Η Μαρίνα Πήχου αποκάλυψε τον λόγο που πήγε στο Survivor όταν αποχώρησε. 

Με αυτή την αποκάλυψε φανερώθηκε και η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Οροκλό, με τον οποίο ο σύντροφος της ήταν κολλητός.

Mε την αποχώρηση σου από το «survivor» έκανες και μια βαθιά, προσωπική αποκάλυψη, η οποία συγκίνησε το κοινό και τους συμπαίκτες σου. Τι σε οδήγησε σ' αυτήν την εξομολόγηση;

«Είχα πει ότι αυτό θα το αναφέρω αφού βγω από το παιχνίδι, για να μην επηρεάσω ποτέ καμία ψηφοφορία. Ήθελα να το γνωρίζει ο κόσμος για ποιον το έχω κάνει και πού αφιερώνω όλο μου το ταξίδι και όλη μου τη διαδρομή μέσα στο «Survivor». Ήθελα επίσης να είμαι ξεκάθαρη ότι ο μόνος λόγος που μπήκα στο «Survivor» ήταν επειδή υπήρξε το τελευταίο όνειρο μου μαζί με αυτόν τον άνθρωπο και επειδή ήταν ο μόνος που πίστευε τόσο πολύ σε εμένα και oτι θα τα καταφέρω και θα τα βγάλω πέρα εκεί μέσα»

Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο σε συνέδεε και με τον Κωνσταντίνο Οροκλό;

« Ναι, ο Κωνσταντίνος ήταν κολλητός του και είμαστε πάρα πολύ κοίλοι φίλοι»

Σου έδωσε κάποιες συμβουλές από τη δική του εμπειρία πριν μπεις;

«Μιλήσαμε πολύ λίγο με τον Κωνσταντίνο πριν μπω, γιατί βασικά δεν προλάβαμε. Με το που γύρισε εκείνος, εγώ σε δέκα μέρες έπρεπε να φύγω, οπότε κι εκείνος είχε τρεξίματα και δεν καταφέραμε να τα πούμε. Όμως, δύο τρεις συμβουλές πρόλαβε να μου τις δώσει»

Όπως;

«Κατ' αρχάς μου είπε να είμαι ο εαυτός μου. Να μην αλλάξω τίποτα και ότι αν είμαι ο εαυτός μου θα κερδίσω σίγουρα τον κόσμο, γιατί είμαι από τα καλύτερα παιδιά που ξέρει, έτσι μου έλεγε. Να είμαι ήρεμη και να μη δίνω σημασία εάν κάποιοι κάνουν πηγαδάκια ή λένε οτιδήποτε. Εγώ να παραμείνω αυτό που είμαι και από εκεί και πέρα να βοηθάω όσο μπορώ σε ό,τι αφορά στις δουλειές στην καλύβα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved