Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται με τη δημοσιότητα»
Showbiz

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται με τη δημοσιότητα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ εξομολογήθηκε αν του αρέσει που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Σας αρέσει να σας αναγνωρίσουν στον δρόμο;

«Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται. Όμως το παιχνίδι της δημοσιότητας είναι παρενέργεια της δουλειάς».

Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την παρενέργεια;

«Απλά την αποδέχεσαι. Δεν σε ευχαριστεί. Δεν βελτιώνει τη ζωή σου. Δεν την κάνει πιο εύκολη. Είναι όμως μέρος του παιχνιδιού. Ως δημοσιογράφος, από τη στιγμή που δουλεύω σε μια εφημερίδα που ασχολείται με δημόσια πρόσωπα, δεν μπορώ τη μία , να είμαι με τη μία πλευρά και την άλλη με την άλλη, είναι υποκριτικό. Επομένως το αποδέχομαι ως κομμάτι της δουλειάς. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζω ποιοι είναι οι άνθρωποι που με ενδιαφέρει η άποψη τους και ποιοι είναι αυτοί που δεν με ενδιαφέρουν. Μπορεί καθένας να γράψει ό,τι θέλει, κρίνεται εξάλλου για όσα γράφει».

Όταν βγαίνετε π.χ. για φαγητό, είστε χαλαρός όπως ήσασταν παλιά ή προσέχετε; Ανησυχείτε για την εικόνα που μπορεί να παρουσιάσετε;

«Χαλαρός όπως ήμουν δεν μπορώ να είμαι. Όμως δεν έχω αλλάξει κάτι. Θα πάω νια μπάσκετ, θα πάω στο γυμναστήριο, συχνάζω στα ίδια μέρη με τους ίδιους πάνω-κάτω ανθρώπους. Εξάλλου δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά αν δεν είσαι και εσύ μέσα στον κόσμο. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης που ζούσαν σε ένα γυάλινο κλουβί το πλήρωσαν. Βεβαίως, από τότε που είμαι πιο αναγνωρίσιμος είναι μερικά πράγματα που τα προσέχω ιδιαίτερα».

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved