Γιάννης Μόρτζος: «Υπάρχουν γυναίκες που γίνονται θεατρίνες»
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: «Υπάρχουν γυναίκες που γίνονται θεατρίνες»

Ο Γιάννης Μόρτζος έχει κάνει 3 γάμους στην ζωή του και έχει αποκτήσει έναν γιο. Αυτό δεν έρχεται σε κόντρα με την αφοσίωση που έχει σε κάποια που αγαπά με πάθος και διάρκεια;

«Κι όμως, δεν είναι κόντρα. Είναι ανάγκη ένας γάμος να εκπληρώνει πολλά πράγματα, όχι μόνο τον έρωτα. Ο ένα; πρέπει να συμπληρώνει τον άλλο. Ηταν διαφορετικοί οι λόγοι που χώρισα με την πρώτη αλλά και με τη δεύτερη γυναίκα μου. Ήθελα οπωσδήποτε η γυναίκα μου να είναι θεατρίνα, ηθοποιός. Δεν μπορούσα να συνδυάσω τη δική μου δουλειά με μίας δικηγορίνας, για παράδειγμα. Δεν μου ταιριάζει καθόλου αυτό μέχρι σήμερα. Δεν μπορούσα να φανταστώ μια άριστη οικονομολόγο να την κάνω γυναίκα μου και να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι» τόνισε στο Λοιπόν.

-Φοβόσασταν ότι δεν θα σας καταλάβαινε στη δουλειά σας;

«Αυτό, ότι δεν θα με καταλάβαινε... κι εγώ εκείνη. Η σκέψη μου θέλω να είναι και σκέψη της, να ταυτίζονται.»

- Ποιος λόγος μπόρεσε να σας χωρίσει δύο φορές με τις πρώην συζύγου» σα, όταν ο τρόπος σκέψης ήταν κοινός;

«Υπάρχουν γυναίκες που γίνονται θεατρίνες, αλλά η ζωή τους δεν είναι συνυφασμένη με αυτό το πράγμα. Δεν το κάνουν επειδή το νιώθουν, το κάνουν επάγγελμα για λόγους επιδεικτικούς. Δεν με ενδιαφέρει το υλικό μέρος, ούτε υπήρξα πλούσιος ούτε με ενδιαφέρει να γίνω. Η τρίτη σύζυγος είναι θεατρίνα και παίζουμε μαζί, ευτυχώς, γιατί νιώθω ότι αυτό μας δένει περισσότερο, είμαστε μαζί 18 χρόνια. Πρωτοπαντρεύτηκα 27 χρονών και μία ζωή είμαι παντρεμένος. Από τον πρώτο μου γάμο έχω ένα γιο. Ένας λόγος που δεν επιχείρησα να κάνω άλλα παιδιά είναι ότι μετά το χωρισμό δεν αντέχω να μην είναι κοντά μου το παιδί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved