Ρένια Λουιζίδου: «Θα δούμε πόσο... τρελή μάνα θα αποδειχτώ του χρόνου»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Θα δούμε πόσο... τρελή μάνα θα αποδειχτώ του χρόνου»

Η Ρένια Λουιζίδου έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός. Θα σκεφτόσαταν ποτέ να αφήσει τη δουλειά της προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, όπως η Χαρούλα, αλλά και οι περισσότερες γυναίκες της γενιάς των μητέρων μας;

«Να σας πω την αλήθεια, αισθάνομαι πολύ αφοσιωμένη στην οικογένεια μου. Και επειδή δούλευε η μαμά μου, θα πρέπει να ανατρέξω στη γιαγιά μου για να "βρω" τη Χαρούλα (γέλια)! Όχι, δεν θα το έκανα. Ακόμα και αν είχα γεννηθεί πάμπλουτη ή αν δεν αγαπούσα τόσο τη δουλειά που επέλεξα, θα εφεύρισκα πράγματα που θα με έβγαζαν από το περιβάλλον του σπιτιού. Βεβαίως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Χαρούλα έχει 5 παιδιά και έναν σύζυγο... σίφουνα. Εγώ τα λέω αυτά εκ του ασφαλούς» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Ο γιος σας δίνει φέτος πανελλήνιες. Πώς διαχειρίζεστε το ενδεχόμενο ότι μπορεί να φύγει από το σπίτι;

«Είναι τόσα πάνω στο κεφάλι του αυτή τη στιγμή, που δεν μπορώ να ασχοληθώ με το τι μου συμβαίνει εμένα ως μανούλα που το παιδί μου μεγαλώνει. Το ξέρω ότι θα δυσκολευτούμε και εγώ και ο πατέρας του. Αυτό είναι όμως το φυσιολογικό. Ποιος θέλει ένα παιδί προσκολλημένο, να μην μπορεί να λειτουργήσει μακριά από τους γονείς του; Είναι νοσηρό, θα δούμε όμως πόσο... τρελή μάνα θα αποδειχτώ του χρόνου. Πιστεύω ότι θα το "καταπιώ" και θα την... πληρώσει ο άντρας μου κατά πάσα πιθανότητα (γέλια)!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved