Μαρία Κορινθίου: «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου»

Η απόφαση να πάρει μέρος στο «Dancing» τώρα που έχουν περάσει και κάποια lives και έχει δει πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι μεταξύ άλλων όλο αυτό, παραμένει το ίδιο έντονη και θετική; Τι απαντά η Μαρία Κορινθίου;

«Γελάω, γιατί καταλαβαίνω τι εννοείς, όμως, πάντα όταν παίρνω μια απόφαση έχω σκεφτεί και τα θετικά και τα αρνητικά. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι επιφανειακή η απόφαση που έχω πάρει, αλλά πραγματικά έχω σκεφτεί πολύ καλά κάθε τι. Ποτέ δεν μετανιώνω για καμία απόφαση μου. Επεξεργάζομαι τα πάντα. Παλιότερα που μου είχε γίνει πρόταση δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, το ένιωθα. Αυτήν τη φορά συνειδητά είπα «ναι» αμέσως. Τώρα πια που το ζω από μέσα και έχω δει πόσο επίπονο είναι όλο αυτό, πάλι θα σου πω ότι δεν μετανιώνω στιγμή» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ως ηθοποιός έχεις εξοικειωθεί με τις πρόβες μεν, αλλά αυτές οι πρόβες δεν είναι κάπως πιο επίπονες;

«Ο ηθοποιός σπουδάζει κινησιολογία, τραγούδι κ.λπ. Οι ηθοποιοί όταν κάνουν μιούζικαλ, κάνουν πρόβες με χορό και τραγούδι. Εντάξει και τώρα είναι εντατικές οι πρόβες που κάνουμε, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου συνηθισμένο στις πολύωρες πρόβες. Εννοείται ότι είμαι αγύμναστη και όλο αυτό είναι πολύ επίπονο για εμένα, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και με ευχαριστεί τρελά αυτό που κάνω.

-Σε έχει βοηθήσει ο χορός, έχεις δει διαφορά και στο σώμα σου;

«Είναι ένα είδος γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στο σώμα μου. Και στην ιδιοσυγκρασία μου, βέβαια. Επίσης είναι τρόπος έκφρασης. Ο χορός τονίζει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Επίσης, μου ταιριάζει και σε ό,τι αφορά τη θεατρικότητα που πρέπει να έχεις όταν χορεύεις. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες ημέρες σε κάποια live που μπορεί με το άγχος που έχω εκείνη τη στιγμή να λέω από μέσα μου ότι έχω πρόβα. Να το βλέπω έτσι. Τώρα έχω ελεύθερο σύγχρονο που σημαίνει ότι δεν πρέπει απλά να διεκπεραιώσεις, θέλει συναίσθημα, θέλει θεατρική κίνηση.»

-Εχεις νιώσει ότι αποδίδεις 100% στα lives;

«Όχι, ποτέ. Εγώ ειδικά είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και πάντα θα νιώθω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα, ότι μπορώ και καλύτερα. Χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν βλέπω τα λάθη μου. Τα βλέπω. Άλλωστε, δεν είμαι επαγγελματίας. Ωστόσο, ξέρω ότι και τέλεια να χορέψω, πάντα θα θέλω να τα πάω καλύτερα. Είμαι προσγειωμένη, όμως. Σε γενικές γραμμές ξέρω πού τα πήγα καλά και πού όχι».

- Τι στόχο έχεις σε σχέση με το παιχνίδι;

«Αλήθεια θα σου πω. Όσο πιο πολύ μείνω τόσο καλύτερα θα είναι για εμένα. Με ευχαριστεί ο χορός, μου αρέσει πολύ. Είναι μια αφορμή το παιχνίδι για να χορεύω. Να βρίσκω χρόνο για χορό. Δουλεύω σκληρά, κάνω πολλές πρόβες, δεν εφησυχάζω. Αν εξαιρέσεις αυτή την εβδομάδα που ήμουν με ενέσεις, γιατί είχα πρόβλημα με το πόδι μου και έπρεπε να μείνω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν με πάρα πολλές ώρες προβών κάθε μέρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved