Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι εποχές είναι κατάμαυρες και διαφορετικές»
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι εποχές είναι κατάμαυρες και διαφορετικές»

Ζούμε σε μαύρες εποχές. Αυτό δηλώνει και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην νέα σειρά του Netflix "Athens Dark".

«Οι εποχές είναι κατάμαυρες και διαφορετικές από αυτό που ζούμε στη σειρά, όπου κινούμαστε στη φαντασία. Πάντως η πραγματικότητα είναι ζοφερή και μαύρη». Δυο λόγια για τον ρόλο σας; «Εμφανίζομαι στο φινάλε του α' κύκλου επεισοδίων. Υποδύομαι την Εκάτη, τη βασίλισσα των απέθαντων. Όταν χρειάζονται τη βοήθεια μου, με καλούν να βγω από τον ύπνο μου. Εκεί πέφτει η αυλαία του α' κύκλου και θα πρέπει να περιμένετε τη συνέχεια για να δείτε τι θα συμβεί» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Φοβάστε τους βρικόλακες;

«Όχι, δεν τους φοβάμαι. Δεν υπάρχουν! Ζουν σε ένα φανταστικό περιβάλλον και, επειδή δεν είχα ποτέ τέτοιες προσλαμβάνουσες, δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα».

-Ήταν πρόκληση για εσάς αυτή η μεταμόρφωση;

«Είναι πολύ ωραίο να παίζεις έναν ρόλο που ουσιαστικά σε βγάζει από τον εαυτό σου. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ ανακουφιστική για έναν ηθοποιό. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά και είναι κάτι ωραίο».

-Πόσο δύσκολο ήταν να σας μετατρέψουν σε Εκάτη;

«Για τη μεταμφίεση χρειάστηκαν αρκετές ώρες. Τα άτομα του συνεργείου και του μακιγιάζ είχαν πέσει επάνω μου και το πάλευαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved