Απίστευτο! Έλληνας ηθοποιός μασάει τσίχλα με εντολή γιατρού!
Showbiz

Απίστευτο! Έλληνας ηθοποιός μασάει τσίχλα με εντολή γιατρού!

Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις που έκανε Έλληνας ηθοποιός για την κατάσταση της υγείας του. Εξηγεί πώς προέκυψε το θέμα με την ακοή του αλλά και γιατί μασάει... τσίχλες υποχρεωτικά.

-Μασάτε τσίχλα με εντολή γιατρού;

«Ναι είναι εντολή του γιατρού μου να μασάω τσίχλα, γιατί έχω πρόβλημα με τα αφτιά μου, έχει πρόβλημα η ακοή μου. Δεν είναι ότι δεν ακούω, αλλά τα ακούω διπλά, κάνει έκο η φωνή μου. Κάνω κάποιες θεραπείες για να το διαχειριστώ και η τσίχλα βοηθάει περισσότερο απ' όλα, όμως πρέπει να μασάω τουλάχιστον 4 τσίχλες την ημέρα. Όσο μασάω, είμαι μια χαρά. Στην ουσία είναι κωμική κατάσταση. Έπαιζα τον Βενιζέλο και δεν μπορούσα να ρυθμίσω τη φωνή μου. Φώναζα στην παράσταση και άκουγα από το ταβάνι να βγαίνει άλλη μια φωνή. (Γέλια.)» τόνισε στο Λοιπόν ο Γιάννης Μόρτζος.

-Ολοκληρώσατε τις παραστάσεις σας με το έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος»;

«Αυτή η παράσταση ήταν ένα όνειρο και όταν βρήκα έναν τρόπο για να μου κάνει άλλαξε ο ρυθμό μέσα μου, χάρηκα πάρα πολύ. Πέτυχα ένα στόχο που τον είχα χρόνια στο μυαλό μου, να παίξω τον Βενιζέλο. Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Μελετώντας γ αυτόν διαπίστωσα την ιδιαιτερότητα του ανθρώπου, όταν έχει μέσα του ανάγκη να εκπληρώσει ένα μεγάλο έργο, εθνικής σημασίας, στη ζωή του.»

-Είχατε κοινά στοιχεία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο;

«Έχω κοινά στοιχεία με τον Βενιζέλο: την έντονη επιθυμία όταν θέλω κάτι να το κάνω. Τι περισσότερες φορές το πετυχαίνω. Έχω κάτι από αυτόν τον άνθρωπο, κοινά χαρακτηριστικά, ειδικά στις μεταπτώσεις του. Σέ ηλικία 24 ετών πέθανε η γυναίκα του, την οποία είχε ερωτευθεί παράφορα, κι έμεινε για χρόνια σε μια κατάσταση, δεν τον ενδιέφερε τίποτε άλλο. Ο συναισθηματισμός μου, όταν αγαπώ και χάνω μία αγάπη, είναι πολύ έντονος μετά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved