Σάρα Εσκενάζυ: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο»
Showbiz

Σάρα Εσκενάζυ: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο»

Η Σάρα Εσκενάζυ εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχει σταματήσει να μιλά για το Survivor. Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό για εκείνη να τη ρωτούν όλοι για το reality επιβίωσης;

«Κουραστικό δεν είναι, άλλωστε με γνωρίσατε από εκεί και ο κόσμο5 θέλει να μάθει. Στο δρόμο μάς σταματούν, όλους τους παίκτες και μας ρωτούν ακόμα. Ήταν μια ωραία εμπειρία» τόνισε στο Λοιπόν.

-Παρακολουθείς τώρα το «Survivor 2»;

«Ναι, τώρα το βλέπω, γιατί πριν το ζούσα. Είναι καλή παραγωγή, έχει ένταση.»

-Υπάρχουν παίκτες που θεωρείς ότι θέλουν ενδεχομένων να μιμηθούν κάποιους από εσάς;

«Δεν βλέπω κάποια που να θέλει να κάνει τη άρα ή κάποιον άλλο. Σίγουρα πάνε μελετημένοι, εμείς δεν ξέραμε καν ότι θα έχει επικοινωνία, τίποτα, δηλώναμε τα ονόματα και δεν ξέραμε το γιατί. Ειδικά εκείνη την ημέρα της επικοινωνίας είχα πεθάνει στο κλάμα, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια.»

-Περίμενες αυτή την αναγνωρισιμότητα;

«Δεν το περίμενα, ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο να υπάρξει αυτή η αναγνωρισιμότητα.»

-Σε έχει βοηθήσει ώς τώρα;

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο, πλέον με ξέρουν, με στηρίζουν στη δουλειά μου στο θέατρο. Είναι γλυκό και όμορφο όλο αυτό. Στο θέατρο «Τριανόν», είμαι η «Νεράιδα του φεγγαριού», ένα έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου, ο οποίος κάνει και τη σκηνοθεσία. Πρώτη φορά ανεβαίνει ένα γιαπωνέζικο παιδικό έργο στην Ελλάδα. Εχει 27 φοβερά κοστούμια, που τα έχουνε ράψει ένα-ένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved