Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Δεν προλάβαμε να μάθουμε τον χωρισμό και έχει ήδη νέα σχέση
Showbiz

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Δεν προλάβαμε να μάθουμε τον χωρισμό και έχει ήδη νέα σχέση

Η εργένικη ζωή δεν κράτησε πολύ για την Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη, η οποία απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα σε καινούρια αγκαλιά.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και blogger εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Φίλιππος Παπασπύρου των ομώνυμων ιστορικών ζαχαροπλαστείων που τα τελευταία χρόνια ασχολούνται και με την εστίαση, καθώς έχουν βάλει στο επιχειρηματικό μενού τους και το φαγητό, με cartering μέχρι και για δεξιώσεις. Ο Φίλιππος Παπασπύρου δεν είναι απλώς ένας ακόμη εύπορος γόνος, αφού εκτός από το επιχειρηματικό DNA διαθέτει μοναδικό ταλέντο στη ζαχαροπλαστική.

Οταν λίγο πριν από τις γιορτές οι δυο τους χώρισαν, η νεαρή blogger και ηθοποιός πήρε την απόφαση να μετοικήσει στη Ζυρίχη όπου μένει μόνιμα η μητέρα της. Λίγους μήνες νωρίτερα, άλλωστε, είχε χάσει τον πατέρα της, επομένως αυτή η αλλαγή της ήταν απαραίτητη.

Με τον Φίλιππο Παπασπύρου γνωρίστηκε σε κάποιο από τα ταξίδια της για Ελλάδα. Λέγεται ότι το επίμονο φλερτ του κατάφερε τελικά να μετατρέψει εκείνη την πρώτη γνωριμία σε μια τρυφερή ερωτική σχέση, την οποία μάλιστα φρόντισαν να κρατήσουν επί μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έρχεται όλο και πιο τακτικά στην Ελλάδα, έστω κι αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιβάλλουν την παρουσία της στο εσωτερικό.

Δεν έχει κρύψει εξάλλου ότι η δημιουργία ενός fashion brand είναι στα άμεσα σχέδια της . Λέγεται ότι σκοπεύει να λανσάρει τη νέα εταιρεία της στη διεθνή αγορά με μια κολεξιόν πουκαμίσων. Φιλικοί της κύκλοι αναφέρουν ότι το όλο project έχει καθυστερήσει λόγω του ότι ξαφνικά θέλησε να επανασχεδιάσει το λογότυπο, ενώ κάποιοι προσθέτουν ότι και οι αναταράξεις στην προσωπική της ζωή δεν βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν εγκαίρως όλα όσα ήταν απαραίτητα για να δούμε τα σχέδια τη στα ράφια των καταστημάτων.

Έτσι, ο μοναχικός βίος έλαβε τέλος για την επίδοξη επιχειρηματία που στα μάτια του pastry chef βρήκε τον νέο της αγαπημένο. Άλλωστε, και ο Γιώργος Παπακώστας έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Οι δυο τους πάντως, διατηρούν φιλικές σχέσεις. Απόδειξη, η συνάντηση τους στο event για την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Όταν τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν, όχι μόνο δεν γύρισαν την πλάτη ο ένας στον άλλον, αλλά είχαν και μια ολιγόλεπτη συνομιλία, δείχνοντας πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων που αγαπήθηκαν και στη συνέχεια, για οποιουσδήποτε λόγους, τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πηγή: Θέμα People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved