Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη φωτό μετά το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη φωτό μετά το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη

O Ηλίας Βρεττός υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή και χθες, Δευτέρα έκανε το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη!

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».

Σήμερα ο τραγουδιστής ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε: «Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω... Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα... Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved