Τζώννυ Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά: Ο έρωτάς τους δυναμώνει
Showbiz

Τζώννυ Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά: Ο έρωτάς τους δυναμώνει

Λάτρης του ωραίου φύλου ο πολυσχιδής Τζώννυ Καλημέρης, ανέκαθεν είχε στο πλευρό του σαγηνευτικές γυναίκες. Αρσενικό παλαιάς κοπής, από αυτά που πλέον σπανίζουν, έχει απασχολήσει, χωρίς διόλου να το επιδιώκει, αρκετές φορές τη δηµοσιότητα µε την προσωπική του ζωή που µετράει δύο γάµους -µε την Κοραλία Καράντη και τη Μαρία Ιωάννου- και αρκετές δυνατές σχέσεις. 

Μετά τον χωρισµό του από την Ανθή Σαλαγκούδη, ο ίδιος έλεγε στον φιλικό του κύκλο ότι ήθελε να βρει την ιδανική σύντροφο, µια γυναίκα που να τον «πλουτίζει» και να τον γεµίζει µε χαρά. Πού να φανταζόταν ότι εκείνη που έψαχνε βρισκόταν στον κύκλο του εδώ και χρόνια...

Ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης είχε βρεθεί χρόνια πριν σε παρέες µε τη γοητευτική σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και οι δύο ήταν τότε δεσµευµένοι µε άλλους. Τον περασµένο Ιούλιο, ωστόσο, µια συνάντησή τους στη Μύκονο, όπου εκείνη διατηρεί κατάστηµα το οποίο φιλοξενεί τις εξαιρετικά καλαίσθητες δηµιουργίες της -ρούχα και κοσµήµατα CKontova- και εκείνος έπαιρνε ανάσα από τον επαγγελµατικό του «µαραθώνιο», τους έφερε πιο κοντά. «∆εν επρόκειτο για κεραυνοβόλο έρωτα», λένε όσοι τους γνωρίζουν καλά, «αλλά για µια σχέση που ξεκίνησε χαλαρά και χτίστηκε σιγά-σιγά, δυναµώνοντας τους τελευταίους µήνες».

Μπορεί κανείς από τους δύο να µην έχει µιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που ζουν, µιας και δεν αγαπούν να µιλούν παρά µόνο µέσα από τη δουλειά τους, πλέον, όµως, έχουν σταµατήσει το κρυφτό που έπαιζαν τον πρώτο καιρό µε τους παπαράτσι και κάνουν χαλαρές κοινές εµφανίσεις. Πιο πρόσφατη αυτή στην επίσηµη πρεµιέρα του µιούζικαλ «Cabaret» στο «Παλλάς», όπου τους κάλεσε ο στενός φίλος αλλά και συνεργάτης του Τζώννυ, Γιάννης Κεντ, µε τον οποίο σχεδιάζουν, τηρώντας σιγήν ιχθύος, ένα φιλόδοξο project που αναµένεται να συζητηθεί, σύμφωνα με τη Real.
Ο Τζώννυ Καληµέρης έφτασε στο θέατρο αγκαλιάζοντας τρυφερά την ωραία Χριστίνα και δεν την άφησε ούτε όταν έσπευσαν να τους απαθανατίσουν οι φωτογράφοι. Και άλλη φορά τους είχαν εντοπίσει, αλλά πλέον το ζευγάρι έµοιαζε πιο άνετο και πιο ερωτευµένο από ποτέ. Είναι άραγε η συγκατοίκηση ένα ανοιχτό ενδεχόµενο; Καλά ενηµερωµένες πηγές αποκαλύπτουν ότι τα περισσότερα βράδια τα περνούν µαζί στην υπέροχη µονοκατοικία της Χριστίνας κάτω από την Ακρόπολη, αφού στο σπίτι του Τζώννυ µένει συχνά ο µεγάλος του γιος. «Επειτα από πολύ καιρό», λέει άνθρωπος από τον φιλικό του κύκλο, «ο Τζώννυ µοιάζει να έχει βρει το ιδανικό λιµάνι για να αράξει. ∆εν χορταίνει την όµορφη Χριστίνα του που θαυµάζει πολύ και ως επαγγελµατία, αφού τα πηγαίνει εξαιρετικά τόσο στη Μύκονο όσο και στο showroom που διατηρεί στο Κολωνάκι. ∆ραστήρια από τη µια, γλυκιά και τρυφερή από την άλλη, µοιάζει να τον έχει κατακτήσει όσο λίγες».
Αντίστοιχα και εκείνη φαίνεται να είναι πιο ερωτευµένη από ποτέ. Οι δυο τους αγαπούν να κάνουν ταξίδια, να βγαίνουν µε καλούς φίλους, να παρακολουθούν καλές παραστάσεις και ταινίες και να δειπνούν σε εστιατόρια που τους εµπνέουν, όπως το ατµοσφαιρικό «Zonar’s» όπου πήγαν αµέσως µετά την παράσταση του «Cabaret». Σκέφτονται άραγε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Τίποτα δεν αποκλείεται, πρώτον γιατί και οι δύο περνούν υπέροχα µαζί και δεύτερον γιατί η Χριστίνα συµπληρώνει όλα τα στάνταρ του Τζώνη σε ό,τι αφορά µια µακροχρόνια σχέση. «∆εν θα γεράσω µόνος», λέει µεταξύ σοβαρού και αστείου στο περιβάλλον του και αυτό µοιάζει µε κλείσιµο µατιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved