Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλά για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας
Showbiz

Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλά για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας

Πολλά ακούστηκαν και ακόμη περισσότερα γράφτηκαν για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας με τον Χρήστο Φερεντίνο, που έπεσε «θύμα»... αλευρώματος και μπουγελώματος.

Οπως φαίνεται, όμως, μάλλον προκλήθηκε πολύς ντόρος για ένα ζήτημα που κράτησε μόνο λίγες στιγμές.

«Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια σε αυτό. Προφανώς και αιφνιδιάστηκα. Δεν το περίμενα να αλευρωθώ ούτε φυσικά να λουστώ με μπίρα. Ηταν υπερβολές όμως τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας. Απλά, πήγα να καθαρίσω τα ρούχα μου και μετά συνεχίστηκε το πάρτι κανονικά. Περάσαμε πολύ όμορφα, διασκεδάσαμε, χορέψαμε...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Secret.

Οσον αφορά τη φράση που... ξεκινά από «μ» και τελειώνει σε «ς» ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο απλώς για χιούμορ. «Εκανα χιούμορ, καυστικό, αλλά χιούμορ, και μάλλον άστοχο. Από ό,χι φάνηκε, δεν άρεσε και παρεξηγήθηκε. Είναι και η αθυροστομία μέσα στο πλαίσιο της Αποκριάς. Εκείνη τη στιγμή γέλασαν, εγώ δεν το θεώρησα κάτι σοβαρό και συνέχισα κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό κράτησε είκοσι λεπτά και έπειτα από αυτό όλοι μαζί διασκέδασαν υπό τους ήχους της καρναβαλικής μουσικής. Μάλιστα, ενδεικτικό της καλής διάθεσης από πλευράς του παρουσιαστή αλλά και των Καλαματιανών καρναβαλιστών ήταν το γεγονός ότι ο Χρήστος Φερεντίνος πήρε τηλέφωνο και συνομίλησε με τους «εμπλεκόμενους». Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχε με την υπεύθυνη του γκρουπ των «μαγείρων», Κατερίνα Αναστασοπούλου, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα, εξαφανίζοντας κάθε υπόνοια που έφερνε σκιές στις σχέσεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved