Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είναι θείο δώρο ο ερχομός του γιου μου, είναι απίστευτο»
Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είναι θείο δώρο ο ερχομός του γιου μου, είναι απίστευτο»

O Δημήτρης Κοργιαλάς μένει μόνιμα με την οικογένεια του στην Καλαμάτα. Ο τραγουδιστής μιλά για την απόφασή του αυτή και όχι μόνο. Δηλώνει ότι ο ερχομός του γιου του τον έχει ηρεμήσει και τον έχει κάνει άλλο άνθρωπο.

«Μένουμε στην Καλαμάτα, αλλά λόγω της παράστασης πρέπει να έρχομαι στην Αθήνα κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Ανάλογα, αν χρειάζεται κάτι άλλο και κάποια άλλη μέρα. Πολύ θα γούσταρα να είναι η μόνιμη κατοικία μας στην Καλαμάτα, άλλα δεν γίνεται. Η σύντροφός μου, η Φωτεινή, είναι από την Καλαμάτα και χρειάστηκε μέσα στην εγκυμοσύνη να πάει να μείνει κοντά στους δικούς της, γιατί έλειπα στη Θεσσαλονίκη με το θέατρο και δεν πέρναγε και τόσο εύκολη εγκυμοσύνη. Χρειαζόταν ένα δικό της άνθρωπο δίπλα της και ήταν η καλύτερη απόφαση. Πιάσαμε εκεί σπίτι μέχρι τον Απρίλιο, που πιάνει δουλειά ξανά η Φωτεινή, οπότε θα επιστρέψουμε στην Αθήνα» τόνισε στο Λοιπόν.
-θέλεις να έρθεις στην Αθήνα;
«Μακάρι να μέναμε μόνιμα στην Καλαμάτα. Εδώ έχω το θέατρο «Coronet» τώρα, είναι η δεύτερη χρόνια με την παράσταση «Το πρώτο μας πάρτι», του Μάκη Δελαπόρτα, που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Έχει πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές. Δεν είναι η δική μου γενιά. Τα δικά μου ακούσματα προέχονται από τα '9θ5, αλλά όλα αυτά προέρχονται από τα '60s.»
-Έχεις μια τρομερή ηρεμία, αυτό οφείλεται στο γιο σου;
«Ναι, είμαι πολύ ήρεμος γιατί ο γιος μου με κουράζει τόσο πολύ, που μετά δεν έχω άλλη ενέργεια. Όταν είμαι στην Καλαμάτα, είναι όλο το 24ωρο πάνω μου, δεν τον αφήνω δηλαδή, γιατί έχω μεγάλο έρωτα μαζί του. Στις 28 Φεβρουαρίου έγινε ενός έτους.»
-Σε παλαιότερη κουβέντα που είχαμε κάνει δεν είχες εκφράσει ιδιαίτερη επιθυμία για να κάνεις παιδί.
«Όχι, γιατί μεγάλωνα και δεν ήξερα αν έχω αντοχές, έτσι, το είχα αφήσει πίσω. Έτυχε ο ερχομός του και τελικά καλά έκανε. Είναι θείο δώρο ο ερχομός του γιου μου, είναι απίστευτο.»
- Τι άλλαξε ο ερχομός του μικρού στη ζωή σου; Ενεργοποίησε συναισθήματα που ούτε κι εσύ γνώριζες ότι είχες;
«Χιλιάδες συναισθήματα. Ανακάλυψα ευαισθησίες και αντοχές που δεν ήξερα ότι έχω, όπως και μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν πίστευα ότι μπορώ να γίνω τόσο υπεύθυνος σε πολλά πράγματα. Έχουν αλλάξει όλα.»
- Τι έκοψες από τη δική σου καθημερινότητα για χάρη του προγράμματος του μωρού;
«Την έξοδο για ποτό και όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε με... κιάλια. Παλαιότερα το έκανα κάθε μέρα. Τώρα βγαίνουμε μόνο όταν μπορούν να είναι και τα παιδιά μαζί (η κόρη της Φωτεινής). Προσαρμόστηκα όμως κατευθείαν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved