Βύρων Κολάσης: «Έχω γεννηθεί και αγαπάω το σύμπαν»
Showbiz

Βύρων Κολάσης: «Έχω γεννηθεί και αγαπάω το σύμπαν»

O Βύρων Κολάσης δεν συμβιβάστηκε ποτέ. Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός μιλά για όλα και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για εκείνον.

«Ποτέ δεν έκανα συμβιβασμό, δεν το κάνω με τη δουλειά μου, την αγαπάω, τη λατρεύω, τη σέβομαι απόλυτα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Είναι κάτι ξεχωριστό η δουλειά από τη ζωή μας;

«Για εμάς τους ηθοποιούς είναι η ίδια μας η ύπαρξη. Δεν θα μπορούσα να αναπνεύσω ούτε για μία μέρα χωρίς το θέατρο. Η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι να παίζεις διαφορετικούς ρόλου σε μία ζωή.»

- Στην προσωπική σας ζωή έχετε συμβιβαστεί;

«Ξεκινάς άπειρος, προχωράς στη ζωή σου και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς τα λάθη που κάνεις, τα οποία, αν ξαναγεννιόσουν, ακριβώς τα ίδια θα έκανες, οπότε, είναι μία ή άλλη. Περισσότερο είναι τα ερωτικά ζητήματα εκεί που λέμε «έκανα λάθος»- βέβαια, κατόπιν εορτής. Καμιά φορά σε επαγγελματικά, σε κοινωνικά, σε κληρονομικά και πολλά άλλα.»

-Τι σας έχει χαράξει;

«Έχω γεννηθεί και αγαπάω το σύμπαν. Με έχει χαράξει η αγάπη για τη δουλειά και τους ανθρώπους. Το σύμπαν φυσικά, ανάλογα τη φορά, σε πληγώνει, σε καρφώνει, σε ματώνει... Βέβαια, μπορεί να φταίω κι εγώ, να είμαι πολύ αφελής... δεν ξέρω...»

-Πώς γίνεται να δίνετε απλόχερα αγάπη και να εισπράττετε αγνωμοσύνη;

«Είναι στη φύση μου, έτσι γεννήθηκα, έτσι πορεύομαι, κι έτσι πιστεύω, αν ξαναζήσω, ότι θα ξαναπορευτώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved