Δημήτρης Κοργαλιάς: «Άμα θέλει η Φωτεινή θα παντρευτούμε. Αν δω ότι το θέλει θα της κάνω πρόταση»
Showbiz

Δημήτρης Κοργαλιάς: «Άμα θέλει η Φωτεινή θα παντρευτούμε. Αν δω ότι το θέλει θα της κάνω πρόταση»

Ο Δημήτρης Κοργαλιάς σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς βιώνει την πατρότητα και να θα παντρευτούν με τη Φωτεινή Ψυχίδου.

Θα παντρευτείτε;

Δεν ξέρω, άμα θέλει η Φωτεινή, θα παντρευτούμε.

Έχεις κάνει την πρόταση γάμου;

Όχι. Πρέπει να καταλάβω αν θέλει να παντρευτεί. Αν το θέλει, θα κάνω την πρόταση γάμου, θα τα κάνω όλα. Αν εξαρτάται από μένα, όχι, ποτέ. Έχω κάνει ένα θρησκευτικό γάμο κι έναν πολιτικό. Γάμος στην Ελλάδα πιάνεται ο θρησκευτικός;

Σκέφτεσαι να κάνεις κι άλλο παιδί;

Ακόμα τρέχω πίσω από το πρώτο. Άσε να βγούμε ζωντανοί από το πρώτο. Το μόνο όνειρο μου για το γιο μου είναι να κάνει ό,τι θέλει μόνος του και όταν πρέπει. Να τα καταφέρει, ό,τι κι αν είναι αυτό. θέλω να μάθει ψάρεμα, τον παίρνω μαζί μου από τώρα, πρέπει να συνεχίσει την παράδοση των θανατηφόρων ψαράδων της οικογένειας Κοργιαλά. Ψαράδες είμαστε και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έχω διαπιστώσει ότι έχω πολλούς φόβους που με περιτριγυρίζουν κι έχουν να κάνουν περισσότερο με τον μικρό. Πρέπει να το ξεπεράσω γιατί δεν είναι τόσο ευχάριστο. Μπουσουλάει και πάω κι εγώ, τέτοιος μπαμπάς είμαι. Η μαμά του τα τραβάει τις ημέρες που λείπω, όταν είμαι εκεί, πηγαίνει να πιει τον καφέ της, να ξεκουραστεί, τον έχω αποκλειστικά εγώ.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved