Showbiz

Παλαιολόγου: «Ο Σεργιανόπουλος ήταν ένας κύριος και μαζί ένα μικρό παιδί. Μου λείπει πάρα πολύ»

Για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και για τη μεγάλη έλειψη που νιώθει μετά την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου μιλάει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δεν κάνεις φέτος τηλεόραση...

Συζητούσα κάποια πράγματα που δεν προχώρησαν και δεν το κυνήγησα γιατί έχω το θέατρο και τον σχεδιασμό για το επόμενο βήμα μου. Αν έρθει κάτι δυνατό, θα το κάνω.

Σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά από τη «Λάμψη», αλλά οι μετοχές σου χτύπησαν κόκκινο στους «Δύο ξένους», που απογειώνουν την τηλεθέαση ακόμη και σήμερα...

Ηταν μεγάλο δώρο αυτό που μου έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Μετά τη «Λάμψη» ήθελα να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό κι αυτό ήρθε από τον Αλέξανδρο.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σου λείπει;

Σε ποιον δεν λείπει ο Νίκος; Ηταν ευγενής, γλυκός, ταλαντούχος, δοτικός... Ξεχωριστό και γενναιόδωρο πλάσμα. Ενας κύριος και μαζί ένα μικρό παιδί. Μου λείπει πάρα πολύ.

Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε έναν δραματικό και έναν κωμικό ρόλο σε μια σειρά, τι θα διάλεγες;

Θα διάλεγα τον καλογραμμένο ρόλο δραματικό ή κωμικό. Αυτό μου λείπει.

Στην τελευταία μας κουβέντα σε είχα αφήσει μόνη. Είδα φωτογραφίες που σε ήθελαν με νέο συνοδό, αλλά δεν ίσχυε...

Δεν ίσχυε! Ημουν με έναν φίλο δημοσιογράφο και τον «χρέωσαν» για νέο σύντροφό μου - τα ξέρεις αυτά και τα έχω ζήσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου αυτό το διάστημα. Είμαι μόνη μου από επιλογή μέχρι να βρω τον ιδανικό σύντροφο που μαζί του θα μπορώ να κάνω μια σχέση ζωής. Αλλιώς, προτιμώ τη μοναξιά μου! Δεν με αφορά να είμαι σε μια σχέση, για να είμαι και μόνο. Θα μου πεις «δεν θέλεις να έχεις κάποιον πλάι σου;». Ναι, αλλά όχι τον όποιο κάποιο. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις σε αυτό. Μεγαλώνω και έχω άλλες απαιτήσεις πια.

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved