Ευαγγελία Αραβανή: Η Κάβουρα, ο Βρεττός και η… τηλεόραση
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Η Κάβουρα, ο Βρεττός και η… τηλεόραση

Πολλοί ήταν εκείνοι που βλέποντας την Ευαγγελία Αραβανή, έλεγαν: «Μία ακόμη ξανθιά στην tv» χωρίς καν να γνωρίζουν τις δυνατότητες της. Η ίδια πώς το αντιμετώπιζε αυτό;

«Σίγουρα μπορεί να είχαν ειπωθεί τέτοια σχόλια στο παρελθόν, ότι δεν είναι παρά άλλη μία όμορφη ξανθιά. Θα μπορεί να μιλήσει; Θα έμεναν μόνο στην εικόνα; Δεν ήταν το καλύτερο μου το να πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι μόνο όμορφη. Θεωρώ όμως ότι αργά ή γρήγορα θα δείξεις τι αξίζεις. Σίγουρα κι εγώ δεν ήμουν όπως πριν από πέντε χρόνια», εξηγεί στo Secret.

Πριν καν ξεκινήσει το χορευτικό σόου και μόλις ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες, συζητήθηκε η... σχέση που θα έχει με τη Βίκυ Κάβουρα επί σκηνής, καθώς η ηθοποιός υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Αυτά γράφονται για να προκαλέσουν. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τα σκεφτώ. Δεν αντιμετώπισα τη Βίκυ σαν κάτι ξεχωριστό. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και θα ήταν αστείο και μόνο να πω το αντίθετο. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που δεν ζηλεύουν, αλλά θαυμάζουν το ωραίο και το λένε», σχολιάζει.

Πρόσφατα ο Ηλίας Βρεττός, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. «Σε οποιονδήποτε άνθρωπο και να συμβεί κάτι τέτοιο εύχεσαι να είναι καλά. Τα καλύτερα εύχομαι», απάντησε σε σχετική μας ερώτηση.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της δεν το έχει σκεφτεί ακόμα, γιατί, όπως λέει, «σε αυτή τη δουλειά που κάνουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο μας βήμα, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, για παράδειγμα, που ξέρει π θα κάνει κάθε χρόνο». «Δεν κάνω μεγάλα σχέδια γενικά. Βλέποντας και κάνοντας...». Η ίδια αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να έχει μετανιώσει, γιατί προτιμά να κάνει κάτι παρά να μην το κάνει και να αναρωτιέται πώς θα ήταν αν το έκανε. Τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση αν κάνει απολογισμό τι θα δει; Στιγμές καλές ή άσχημες; «Να σου πω... Είχα και τις αναποδιές μου και τις τρικλοποδιές μου, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό», τονίζει. Πολλοί, πάντως, θα ήθελαν να τη δουν να χορεύει στο «Dancing with the stars»! Άλλωστε, όταν η ίδια συμμετείχε έκανε τη σκηνή να τρίζει. «Κάτι θα κάνω», αποκαλύπτει «αλλά ακόμα δεν μου έχουν πει κάτι», δηλώνει η όμορφη Ευαγγελία, που σίγουρα ετοιμάζει εκπλήξεις με τον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved