Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αγαπώ την τηλεόραση γιατί μου έδωσε χαρές, όχι όμως όσο το θέατρο»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αγαπώ την τηλεόραση γιατί μου έδωσε χαρές, όχι όμως όσο το θέατρο»

Απόλυτα ειλικρινής η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το ποια είναι η μεγαλύτερη αγάπη της. Το θέατρο ή η τηλεόραση;

Πάµε στη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι καλή σου φίλη. Τη στήριξες και πηγαίνοντας και στο «Rouk Ζουk» και στο σόου «Sunday live» που παρουσιάζει...

Αν δεν στηρίξεις τον φίλο σου, θα πέσει να σε... πλακώσει (σ.σ.: γέλια). ∆εν θα µπορούσα παρά να είµαι στο πλάι της, όπως πάντα είµαι στους φίλους µου. Στο παιχνίδι γελάσαµε πολύ, στο σόου όµως µε... ταλαιπώρησαν πολύ µε τη φάρσα που µε έβαλαν να κάνω σε ένα σούπερ µάρκετ. Με είχε λούσει κρύος ιδρώτας, είχα ανεβάσει παλµούς, αλλά τα κατάφερα τελικά και µετά το διασκεδάσαµε µαζί στο στούντιο.

Επέστρεψες στην τηλεόραση µε ένα γερό guest στην κωµική σειρά του ANT1 «Κάτι χωρισµένα παλικάρια».

Ναι, είναι ένα guest εννέα επεισοδίων που µου κάνει πολύ κέφι. Παίζω µια τρελοαµερικάνα, θεία του ήρωα που ερµηνεύει ο Μάριος Αθανασίου, η οποία γυρνά στην Ελλάδα και φέρνει τα πάνω κάτω στα «Χωρισµένα παλικάρια», αφού είναι ιδιοκτήτρια της µονοκατοικίας που συγκατοικούν και τους θέλει στον δρόµο. Υπάρχει ένα γερό καστ και περνάω τέλεια µαζί τους.

Την αγαπάς την τηλεόραση;

Οχι όσο το θέατρο, αλλά, ναι, την αγαπώ, γιατί µου έδωσε χαρές. Απλώς, µεγαλώνοντας, δεν μπορώ τον... μαραθώνιο από την INFO πρόβα στην τηλεόραση. Θέλω να κάνω κάθε φορά κάτι από τα δύο και να μη μοιράζομαι σε αυτά. Η προτεραιότητά μου πάντως ήταν, είναι και θα είναι το θέατρο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved