Χριστίνα Τσάφου: «Πρόσφατα έγινα και γιαγιά. Πλέον έχω ένα εγγονάκι»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Πρόσφατα έγινα και γιαγιά. Πλέον έχω ένα εγγονάκι»

Η Χριστίνα Τσάφου έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά γιαγιά και μίλησε για αυτά της τα συναισθήματα.

Είναι και ο γιος σου ηθοποιός.

Ο γιος μου, ο Χρήστος Ζαχαριάδης, παίζει στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», κάνει περιοδεία. Πρόσφατα έγινα και γιαγιά. Πλέον έχω ένα εγγονάκι, ένα αγοράκι. Πριν από λίγες ημέρες σαράντισε.

Τον έχεις μαζί σου;

Όχι, τα παιδιά είναι στο σπίτι τους, πρέπει να είναι ανεξάρτητα, μόνα τους, να κάνουν το σπιτικό τους.

Δεν θέλεις ως καινούργια γιαγιά να έχεις κοντά σου τον εγγονό σου;

Όχι, δεν έχω χρόνο. Προσπαθώ να δω το μωρό, μία φορά την εβδομάδα, πότε να πάω; Έτσι βλέπω και την εξέλιξη, από εβδομάδα σε εβδομάδα... Σε λίγο θα πάμε πανεπιστήμιο. (Γέλια.)

Ποια ήταν η αίσθηση που είχες όταν συνειδητοποίησες ότι έγινες γιαγιά;

Όλα αυτά που λέει όλος ο κόσμος είναι αλήθεια, πολύ δυνατό συναίσθημα. Μάλλον έχουν δίκιο που λένε: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου». Ακόμα είναι πολύ μωρό, τότε που θα αρχίσει η επικοινωνία μας θα τα πούμε όλα. Όλη η αγωνία ήταν το παιδί να είναι γερό, δεν είχα προτίμηση στο φύλο του η αγάπη είναι ίδια.

Σου λείπει το να περνάς χρόνο μαζί του;

Δεν προλαβαίνω. Ξέρεις τι γίνεται; Επικοινωνούμε, στέλνουμε μηνύματα και φωτογραφίες. Βλέπω που μου στέλνουν οι γονείς του κι αυτό είναι μια-παρηγοριά, γιατί δεν μπορώ να βλέπω το μωρό κάθε μέρα και δεν έχω και καμία δουλειά να είμαι μέσα στα πόδια τους. Τα παιδιά μου στέλνουν φωτογραφίες του και είμαι καλυμμένη. Για το καλοκαίρι δεν έχω κανονίσει κάτι, για το χειμώνα συζητάω.

Δεν είναι δική σου ανάγκη να έχεις περισσότερο χρόνο κοντά στον εγγονό σου;

Όχι, δεν θα ήθελα καθόλου. Οι γονείς του να αναλάβουν να κάνουν αυτά που πρέπει και που εκείνοι νομίζουν. Εγώ καθόλου... θα είμαι η διασκέδαση του μωρού.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved