Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς τα ξαναβρήκε με τον Λαζόπουλο και θα παίξουν μαζί!
Showbiz

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς τα ξαναβρήκε με τον Λαζόπουλο και θα παίξουν μαζί!

Μία σοβαρή απώλεια μετράει εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Γερασιμίδου που φυσικά την έχει καταρρακώσει, αυτή του αδελφού της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και τον Γιάννη Βίτσα για το πώς τελικά αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο.
«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με το Λάκη» είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Είπα ότι δε μπορώ να είμαι στο Αλ Τσαντίρι γιατί ο Λάκης είχε μία αδικαιολόγητη εμπάθεια στο ΚΚΕ». Η ίδια αποκάλυψε και πού μίλησαν για πρώτη φορά μετά από καιρό: «Στην κηδεία του Ψάλτη αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε… Με κάλεσε και πήγα στην παράσταση της γιατί μου αρέσει πολύ… Πήγα για ακόμα ένα λόγο γιατί τώρα τον βαράνε αυτοί που τον γλύφανε και αυτό δε μ’ αρέσει». Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Στους Μήτσους έτσι και αλλιώς θα με φώναζε. Κάναμε ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ»… Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης ξεκαθάρισε: «Φυσικά δεν κάνουμε παρέα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ήμασταν κολλητοί με το Λάκη, συνεργάτες ήμασταν». Και επιμένει: «Δεν σκοτώθηκα ποτέ με το Λάκη και ούτε θα γίνονταν ποτέ… Κλείνω 45 χρόνια στο θέατρο. Δεν έχω μαλώσει και δεν έχω πλακωθεί ποτέ με κανένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved