Showbiz

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου;

Ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας στη σειρά «Μπρούσκο» έχει μείνει στην τηλεοπτικό ιστορίας. Αξέχαστος όμως θα μείνει και στους πρωταγωνιστές του. 

Κατά τη διάρκεια της σειράς ποτέ δεν διαψεύσθηκε η φήμη πως Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου ήταν ζευγάρι. Τώρα και μετά από μια μεγάλη περίοδο διακοπής του δεσμού, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν οι δυο τους είναι πάλι μαζί.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί ελάχιστες εξόδους με φίλους για φαγητό σε εναλλακτικά στέκια, ώστε να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ κανείς από τους δύο δεν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Τακτική βέβαια που ακολουθούσαν και στο παρελθόν, κυρίως στην Κύπρο, καθώς εκεί έμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των καθημερινών πολύωρων γυρισμάτων του «Μπρούσκο». Οι φήμες επιμένουν πως η Ελένη Βαΐτσου σχεδόν συγκατοικεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, μιας και αρκετές ημέρες της εβδομάδας μένει στο σπίτι που έχει νοικιάσει ο ηθοποιός στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια.

Για την ηθοποιό δεν ήταν μια καλή χρονιά στα επαγγελματικά της, μιας και το σίριαλ «Κόκκινο νυφικό» κόπηκε μόλις στο δέκατο επεισόδιο προβολής του και, φυσικά, ούτε λόγος για είσοδο της στο πρωταγωνιστικό καστ του «Τατουάζ». Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου σκοπεύει να την αξιοποιήσει στο καστ της νέας δραματικής σειράς που ετοιμάζει.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved