Αποχώρηση «βόμβα» από τους Knock Out
Showbiz

Αποχώρηση «βόμβα» από τους Knock Out

Το συγκρότημα Knock Out συστήθηκε στο κοινό το 2012.

Όλα αυτά τα χρόνια, το συγκρότημα έκανε πολλές επιτυχίες, συνεργάστηκε με πολλούς τραγουδιστές και γνώρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού από το γυναικείο κοινό.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, ο Ρήγας Ραυτόπουλος με μια ανακοίνωση του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ενημέρωσε το κοινό του πως αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από τους Knock Out. Αυτό, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, ειδικά, για το γυναικείο κοινό, αφού ο Ρήγας έχει πολλές θαυμάστριες το ενεργητικό του.

Στην ανακοίνωση του, έσπευσε να τονίσει πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον επί χρόνια συνεργάτη του και όλα δείχνουν πως αυτός ο κύκλος έκλεισε για εκείνον, χωρίς όμως να γνωστοποιεί προς το παρόν ποια είναι η επόμενη κίνηση του.

«Το 2012 σας ενημέρωσα για την ίδρυση αλλά και την ένταξη μου στο συγκρότημα KnockOut. Σήμερα σας ενημερώνω για την αποχώρηση μου από το γκρούπ το οποίο θα ήθελα να συνεχίζετε να στηρίζετε όπως και πριν γιατί αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις μοναδικές στιγμές που μου χαρίσατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον συνεργάτη μου που σεβάστηκε αυτή μου την απόφαση, γιατί πάνω από όλα είμαστε δύο καλοί φίλοι!» έγραψε ο front man στο facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved