Στο αρχείο η μήνυση που είχε υποβάλει ο Μαυρίδης κατά της Έλενας Παπαρίζου
Showbiz

Στο αρχείο η μήνυση που είχε υποβάλει ο Μαυρίδης κατά της Έλενας Παπαρίζου

Ανακούφιση για την Έλενα Παπαρίζου!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έθεσε στο αρχείο τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος της ο πρώην σύντροφός της Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος την κατηγορούσε για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος της στοιχεία για τη διάπραξη αδικημάτων!

Ετσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια δικαιώνεται στο ποινικό σκέλος της πολύκροτης διαμάχης της με τον μουσικό παραγωγό, περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης!

Ο Τόνυ Μαυρίδης, όπως αναφέρει η espresso, είχε καταγγείλει στη μήνυσή του ότι η πρώην σύντροφός του είχε υπεξαιρέσει χρήματα από την ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία ήταν εταίροι ο ίδιος και η Ελενα Παπαρίζου, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, η Εισαγγελία είχε δώσει παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι ισχυρισμοί του Τόνυ Μαυρίδη ευσταθούν και αν η τραγουδίστρια είχε διαπράξει το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνταν από τον επί σειράν ετών σύντροφο και μάνατζέρ της.

Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός που διενήργησε την έρευνα είχε διατάξει τον διορισμό πραγματογνώμονα οικονομολόγου, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας της τραγουδίστριας. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της Χρήστος Μήλιος, από το πόρισμα που συνέταξε ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνηγορούν στην εκδοχή ότι η Ελενα Παπαρίζου είχε διαπράξει το αδίκημα, με αποτέλεσμα η μήνυση του Τόνυ Μαυρίδη να κριθεί ανεπαρκής και να καταλήξει στο αρχείο!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved