«Φέσι» Μαδούρο στη χήρα Μητροπάνου
Showbiz

«Φέσι» Μαδούρο στη χήρα Μητροπάνου

«Φέσι» μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ φόρεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στη χήρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η πρεσβεία της Βενεζουέλας χρωστά έξι ενοίκια, καθώς ο πρέσβης από το 2014 διαμένει στο σπίτι του εκλιπόντος τραγουδιστή στο Παλαιό Ψυχικό. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Πιπίνης με ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», η χήρα του μεγάλου τραγουδιστή φέρεται να έστειλε εξώδικο στον πρέσβη της Βενεζουέλας, Φαρίντ Φερνάντες, ο οποίος τελικά κατέβαλε πριν από λίγες μέρες μόνο τα τρία από τα έξι ενοίκια που χρωστάει.

Η ίδια η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καρφί, η διπλωματική αποστολή της Βενεζουέλας, εκτός από την πρεσβευτική κατοικία, χρωστάει ενοίκια και για το πολυτελές κτήριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία στην οδό Χάριτος στο Κολωνάκι, ενώ μέχρι και πριν από λίγες μέρες σε κάποιους εργαζόμενους στην πρεσβεία οφείλονταν τουλάχιστον δύο μισθοί.

Η κατοικία του πρέσβη της Βενεζουέλας μεταφέρθηκε στην «κόκκινη βίλα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου τον Ιούλιο του 2014, λίγους μήνες μετά την άφιξη του σημερινού πρέσβη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved