Μαρία Σολωμού: «Ο σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση και τον εκδικήθηκα»

Μαρία Σολωμού: «Ο σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση και τον εκδικήθηκα»

Σκηνές ζηλοτυπίας, παράλληλες σχέσεις και όχι μόνο… Η Μαρία Σολωμού είναι και εκείνη γυναίκα και έχει ζήσει αρκετές καταστάσεις στην προσωπική της ζώη.

-Εχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας αντίστοιχες με αυτές που έχει κάνει η Κατερίνα;

«Ολες μας έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας να ξεμαλλιάζει τη γυναίκα που της πήρε τον άντρα ή να βάζει φωτιά στο σπίτι του άπιστου πρώην, αλλά καλό είναι η φαντασίωση να μην γίνεται πραγματικότητα! Εμένα δεν είναι καθόλου του στιλ μου να κάνω σκηνές ζηλοτυπίας. Βέβαια, εκεί στα 20-25 έχω κρατήσει μούτρα, έχω εξαφανιστεί για να τραβήξω το ενδιαφέρον, αλλά ούτε παρακολουθήσεις έχω κάνει ούτε τίποτα! Εμένα αυτά με αφήνουν και λίγο άπραγη. Αν θέλεις να με αφοπλίσεις, έλα και πες μου «σε χωρίζω και φεύγω με μια άλλη» τόνισε στη Νέα Σελίδα.

-Εχεις αντιληφθεί ποτέ ότι σύντροφός σου είχε παράλληλη σχέση;

«Οταν ήμουν πολύ μικρή είχε τύχει να καταλάβω ότι ο σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση και τον εκδικήθηκα με άλλον τρόπο.»

-Τι έκανες δηλαδή;

«Τέτοια καραγκιοζιλίκια, να πηγαίνω να τους πατήσω με το αμάξι, όπως έκανε η Κατερίνα, δεν έκανα. Αλλά λειτούργησα υπόγεια και χωρίς να φανώ πουθενά τον έκανα να παρατήσει την άλλη και να έρθει παρακαλώντας πίσω σ’ εμένα, για να του πω τελικά «δεν σε θέλω τώρα». Τέτοια μπορώ να κάνω πολλά και τα κάνω και καλά. Βέβαια, αν δεν μιλάμε για παράλληλη σχέση, αλλά γι’ αυτές τις ηλιθιότητες που κάνουν οι άντρες, εκεί έχεις άλλη αντιμετώπιση, που εξαρτάται από την ηλικία και τη φάση στην οποία βρίσκεσαι εκείνη την περίοδο.»