Ασημακοπούλου: «Με τη Λασκαράκη έχουμε δημιουργήσει μια φιλία που συνεχίζεται και εκτός δουλειάς»
Showbiz

Ασημακοπούλου: «Με τη Λασκαράκη έχουμε δημιουργήσει μια φιλία που συνεχίζεται και εκτός δουλειάς»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστούν στην σειρά του Alpha, Το σόι σου. Πώς είναι η μεταξύ τους σχέση;

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει αυτό το πλάσμα και να μην το λατρέψει! Ολοι θέλουν να κάνουν παρέα με την Ιωάννα Ασημακοπούλου! Πέρα από την ομορφιά της και το ταλέντο της είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος που θέλει να βοηθάει και να συμπαραστέκεται στους φίλους της. Βέβαια η δίκη μου αγαπημένη συνήθεια είναι να την πειράζω συνεχώς...» τόνισε στο TV Kous Kous.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Με τη Βάσω από το πρώτο γύρισμα της σειράς ήρθαμε κοντά. Δέσαμε με τη μία, που λένε! Καταλαβαίνουμε χωρίς καν να μιλήσουμε τι θέλει να πει η μια στην άλλη. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, απίστευτα δοτικό, ευαίσθητο και ταλαντούχο! Εχουμε δημιουργήσει μια φιλία που συνεχίζεται και εκτός δουλειάς.»

-Έχουν γίνει συζητήσεις για το αν θα συνεχίσετε και πέμπτη χρονιά;

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μας έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι τέτοιο! Ξέρουμε ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό.»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι το «Σόι» έχει μια σταθερά ανοδική πορεία. Δεν ξέρω αν θα πάει και πέμπτο χρόνο, δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι από το κανάλι μέχρι στιγμής. Θα δούμε...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved