Ησαΐας Ματιάμπα: «Σε κάθε ρόλο που παίζω στο θέατρο ή στην τηλεόραση προσπαθώ να βρω μια ταύτιση»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Σε κάθε ρόλο που παίζω στο θέατρο ή στην τηλεόραση προσπαθώ να βρω μια ταύτιση»

Άφησε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή για να υποδυθεί έναν ιδιαίτερο ρόλο. Έκλεψε τις εντυπώσεις και κερδίζει κοινό και κριτικούς ως Ιούδας στη ροκ όπερα

Ο Ησαϊας Ματιάμπα φέτος πρωταγωνιστεί στον «ρόλο της ζωής του». «Το να δημιουργείς σε κάνει να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι και να μη σταματάς ποτέ να αγαπάς. Αν δεν έγραφα τραγούδια, μάλλον δεν θα είχα ασχοληθεί με το τραγούδι» είπε χαρακτηριστικά στο Secret.

Η συμμετοχή του στη θεατρική αυτή πρόκληση ήταν για τον ίδιο ένα είδος πρωταθλητισμού, αλλά και ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ, αλλά τα κατάφερε, «θέλω να ευχαριστήσω τη σκηνοθέτιδα Θέμιδα Μαρσέλλου για την ευκαιρία και την παραγωγή «Θέαμα Ακροπόλ» Είναι μια συγκλονιστική ροκ όπερα. Εχω κάνει μίνι πρωταθλητισμό για να αντεπεξέλθω φωνητικά στον ρόλο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, θέλει συγκέντρωση και το στοίχημα είναι να πείσω το κοινό ότι είμαι ο Ιούδας κι όχι ο Ησαΐας που προσπαθεί να μπει στον ρόλο».

Πώς είναι όμως να πρέπει να γίνεις... Ιούδας; «Ως ρόλος, φανταστικός, ως νοοτροπία, είναι το αντίθετο απ' ό,τι έχω διδαχθεί και πιστεύω. Είναι ακραίος και φανατικός ως χαρακτήρας. Σε κάθε ρόλο που παίζω στο θέατρο ή στην τηλεόραση προσπαθώ να βρω μια ταύτιση, για να μπω και στη νοοτροπία του, να τον καταλάβω, για να γίνει ο ρόλος... εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved