Παίκτης σε talent show πήρε το πρώτο του φιλί και μάλιστα ήταν από Kate Perry
Showbiz

Παίκτης σε talent show πήρε το πρώτο του φιλί και μάλιστα ήταν από Kate Perry

Τυχερός ο νεαρός!

Κατά την πρεμιέρα της 16ης σεζόν του αμερικανικού talent show, ο 19χρονος Μπέντζαμιν Γκλέιζ από το Ενιντ της Οκλαχόμα εμφανίστηκε στις οντισιόν για να τραγουδήσει μπροστά από τους κριτές Κέιτι Πέρι, Λάιονελ Ρίτσι και Λουκ Μπράιαν. Περιγράφοντας τον εαυτό του, πήρε αφορμή από το τραγούδι της Πέρι «I Kissed a Girl» για να αποκαλύψει ότι δεν έχει φιλήσει ποτέ του κορίτσι.

Τότε η Πέρι τού ζήτησε να πλησιάσει και να τη φιλήσει στο μάγουλο, κάτι που ο 19χρονος έκανε. Η τραγουδίστρια όμως δεν έμεινε ευχαριστημένη, λέγοντάς του ότι δεν ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος του φιλιού, και του ζήτησε να το επαναλάβει.

Οταν ο Γκλέιζ επιχείρησε να τη φιλήσει ξανά στο μάγουλο, η Πέρι έστρεψε ξαφνικά το πρόσωπό της δίνοντάς του φιλί στο στόμα. Ο 19χρονος, που δεν το περίμενε, έπεσε «κεραυνοβολημένος» στο πάτωμα, με την τραγουδίστρια να σχολιάζει με χιούμορ ότι του έδωσε «θανατηφόρο φιλί».

Όταν συνήλθε, ο Γκλέιζ τραγούδησε το «Levels» του Νικ Τζόνας, όμως η ερμηνεία του δεν ήταν αρκετή για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved