Ηλίας Βρεττός: «Ένιωσα πολύ περίεργα φεύγοντας από το νοσοκομείο»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Ένιωσα πολύ περίεργα φεύγοντας από το νοσοκομείο»

Ο Ηλίας Βρεττός πλέον νιώθει ασφαλής, χάρη στην πίστη του στον θεό, την οποία ομολογεί ότι το ατύχημα την ενίσχυσε, αλλά και στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να είναι πλάι του.

«Δεκατέσσερις ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο είδα όλον τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό περίγυρο μου. Ήταν σαν γενέθλια. Δεν έχει υπάρξει άλλη στιγμή που να τους είδα όλους μαζεμένους στη ζωή μου. Και τους ευχαριστώ πολύ που ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί η αγάπη του και τα μηνύματα που μου έστειλε ήταν συγκλονιστικά. Μου έδωσε τρομερή δύναμη όλο αυτό και θετική ψυχολογία. Η δύναμη μου ήρθε από τον κόσμο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Αν και καθηλωμένος προς ώρας και μέχρι τα τραύματα του να επουλωθούν, ο αεικίνητος Βρεττός θέλει να κοιτά μπροστά. Και απ' ό,τι λέει, το έχει πετύχει. Μόνο για μια στιγμή πισωγύρισε σε εκείνο το πρωινό της Καθαράς Δευτέρας. «Ένιωσα πολύ περίεργα φεύγοντας από το νοσοκομείο, όταν έπρεπε να καθίσω ξανά στη θέση του συνοδηγού σε ένα αυτοκίνητο για να επιστρέψω σπίτι. Είχα ένα περίεργο σφίξιμο. Ήταν η μόνη στιγμή που το μυαλό μου γύρισε πίσω υποσυνείδητα. Θα προτιμούσα πάντως όταν μπω ξανά σε αυτοκίνητο να είμαι στη θέση του οδηγού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved