Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Δεν συνηθίζω να απαντώ δημόσια σε οτιδήποτε αναφέρεται στο όνομα μου»

Η Φωτεινή Δάρρα μιλά για την γνωριμία της με την Τζένη Βάνου και απαντά στα σχόλια που είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα για εκείνη και την επιλογή της να ερμηνεύσει κομμάτια της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

-Είχες γνωρίσει την αείμνηστη Τζένη Βάνου;

«Ναι, την είχα γνωρίσει σε μια τηλεοπτική εκπομπή που γινόταν ένα αφιέρωμα για τα τραγούδια της εποχής όπου μου ζήτησαν να πω τα τραγούδια της. Τραγούδησα το «Εδώ τελειώνει ο ουρανός μπροστά της. Όταν τελείωσα, της είπα: «Μου κόπηκαν τα πόδια, δεν ξέρω πώς το έκανα αυτό». Εκείνη μου απάντησε; «Καλά έκανες και το τόλμησες γιατί, αλίμονο, αν καλοί τραγουδιστές δεν έλεγαν τραγούδια καλών τραγουδιστών, γιατί κι εγώ καλή ήμουν». Με παρότρυνε να τραγουδήσω έναν ολόκληρο δίσκο με τα τραγούδια αυτά. Ο δίσκος έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις και οι παραστάσεις τότε στο «Παλλάς» sold out» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η Έλενα Ακρίτα έκανε κάποιο σχόλιο και χαρακτήρισε «ιεροσυλία» να τραγουδάς τα τραγούδια της Τζένης Βάνου.

«Δεν συνηθίζω να απαντώ δημόσια σε οτιδήποτε αναφέρεται στο όνομα μου. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να μοιραστώ με τον κόσμο ότι η ίδια η Βάνου μου είπε ν τραγουδήσω τα τραγούδια της όταν τη γνώρισα. Γίνονται άπειρα αφιερώματα στο ρεπερτόριο και τη ζωή μεγάλων ερμηνευτών και αυτό είναι πολύ όμορφο, γιατί είναι τιμητικό. Άλλωστε, και η ίδια πριν από χρόνια είχε υποδυθεί τη Μέριλιν Μονρόε, Τα παιδιά τη μου έδωσαν την άδεια να κάνω τη συγκεκριμένη παράσταση. Ο Μίμης Πλέσσας με δίδαξε τα τραγούδια της. Τέλος ότι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και την προσκαλώ στην παράσταση μας μαζί με όλο τον κόσμο!»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved