Σοφία Παυλίδου: «Η Δάφνη θέλει να κάνει παιδί»
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: «Η Δάφνη θέλει να κάνει παιδί»

Η Σοφία Παυλίδου επιστρέφει στη «Μουρμούρα» κι έχει ένα πολύ σημαντικό λόγο για αυτό! Θα παίξει την Σάντρα, την κολλητή φίλης της Μαρίνας, την οποία έχουμε δει άλλες δύο φορές μέχρι στιγμής στην σειρά.

«Ναι, τώρα είναι η τρίτη»

-Δείχνει να θέλει να αλλάξει ζωή ή μάλλον τρόπο ζωής.

«Θέλει να κάνει παιδί. Η Δάφνη έχει ένα γιο τον Αλέξανδρο και με αφορμή ένα τηλεφώνημα μεταξύ μαμάς και γιου σκέφτεται κι αυτή πώς θα ήταν αν είχε ένα παιδί. Η Σάντρα πάντα όταν μπαίνει κάτι στο μυαλό της το προσπαθεί, άσχετα αν ποτέ δεν το πετυχαίνει και ποτέ δεν το εννοεί. Και την προηγούμενη φορά ήθελε να παντρευτεί, αλλά δεν το προχώρησε τελικά. Τώρα λοιπόν ψάχνει τρόπο για το πώς θα μείνει έγκυος» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Οπότε, δεν έχει βρει τον άνδρα που θεωρεί κατάλληλο.

«Όχι. Αλλά ανοίγει την ατζέντα με τα τηλέφωνα και ψάχνει τον πιθανό υποζύγιο. Για άλλη μία φορά ο Ηλίας την ειρωνεύεται και το θεωρεί και αδιανόητο να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Όμως, η Σάντρα έχει προβλέψει γι' αυτό και έχει καταψύξει τα ωάρια της. Έτσι αποδεικνύει ότι πάντα ήταν στο μυαλό της να γίνει μάνα μια μέρα και ότι δεν είναι ένα σαχλοκούδουνο, όπως αυτός πιστεύει.»

-Υπάρχει μια προκατάληψη για γυναίκες στα σαράντα να θέλουν να γίνουν μάνες.

«Στην περίπτωση της Σάντρας δεν είναι τόσο θέμα ηλικίας όσο το ότι είναι μια γυναίκα χωρίς υπευθυνότητα και δεν θα μπορούσε να αφιερώσει τη ζωή της να μεγαλώσει ένα παιδί. Εκεί επικεντρώνονται οι αντιρρήσεις του Ηλία που την αποκαλεί Σάρα. Στο φινάλε πάντως ξεκαθαρίζεται ποια απόφαση παίρνει η Σάντρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved