Μαρία Σαμαρίνου: «Θα ήθελα ο νικητής να είναι από την ομάδα μου»
Showbiz

Μαρία Σαμαρίνου: «Θα ήθελα ο νικητής να είναι από την ομάδα μου»

Η Μαρία Σαμαρίνου που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μιλά για τους πρώην συμπαίκτες της και  για τα επόμενα σχέδια της. 

Είδαμε να υπάρχουν διάφορες εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες

« Επειδή είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και τα άτομα τα οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι δεν είχαν μεταξύ τους καμία επαφή, είναι λογικό να υπάρχουν συγκρούσεις. Εγώ προσωπικά προσπάθησα να απέχω από αυτές, δεν συμμετείχα στις περισσότερες και θεωρώ ότι μου έκανε καλό αυτό»

Ποιον θα ήθελες για νικητή;

«Θα ήθελα σίγουρα ο νικητής να είναι από την ομάδα μου, λόγω του ότι έχω δεθεί μαζί τους. Δεν μπορώ να ονομάσω κάποιον, γιατί είναι πολλά τα παιδιά που το αξίζουν, αλλά θα ήθελα ο νικητής να συνδυάζει καλό χαρακτήρα και να είναι ο καλύτερος από όλους αγωνιστικά. Το αγωνιστικό κομμάτι όμως για εμένα δεν είναι το μόνο που μετράει, θα ήθελα να έχει καλό χαρακτήρα»

Ποιοι συμπαίκτες σου έχουν δείξει καλό χαρακτήρα;

«Ο Τσίλης, ο Νάσος, ο Μιχάλης, ο Στέλιος, πολλά παιδιά. Κυρίως, όμως, θα έλεγα ότι επειδή απέχουν και από φασαρίες και δεν θέλουν να αναμειχθούν και είναι πολύ δίκαιοι, τον Νάσο και τον Τσίλη»

Ποια είναι τα επόμενα σχεδία σου;

«θα κάνω ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης, με πολλή προπόνηση. Στη συνέχεια θα προσπαθήσω, να ανέβω στο βουνό, να κάνω κάποιες προπονήσεις στο άθλημα μου το σκι και να πάρω μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται τέλη Μαρτίου»

Θα προλάβεις;

«Δεν πιστεύω ότι θα προλάβω, απλώς θέλω να το δοκιμάσω για να δω τις' δυνάμεις μου» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved